Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=убой<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.
636.597
К56


    Ковацкий, Николай Сергеевич.
    Разводите уток [] / Н. С. Ковацкий, В. В. Мамаев. - М. : Агропромиздат, 1991. - 49 с. : рис., табл. - (Библиотечка фермера). - ISBN 5-10-002537-1 : 0.60 р.
УДК
ББК 46.83
Рубрики: Качки--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические особенности уток -- біологічні особливості качок -- содержание уток -- утримання качок -- выращивание утят -- вирощування каченят -- кормление уток -- годівля качок -- профилактика заболеваний -- профілактика захворювань -- убой уток -- забій качок
Анотація: Освещены способы содержания, разведения и кормления взрослых уток и молодняка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мамаев, Вячеслав Владимирович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
636.52
М94


    Мымрин, Игорь Анатольевич.
    Технология производства мяса бройлеров [] : учеб. пособие для ФПК / И. А. Мымрин. - М. : Колос, 1980. - 224 с. : рис., табл. - (Учебные пособия для факультетов повышения квалификации руководящих кадров колхозов и совхозов и специалистов сельского хозяйства). - Лит.: с. 222-223. - 0.50 р.
УДК
ББК 46.82
Рубрики: Птахівництво--М'ясне виробництво--Технолгія--Навчальні видання для підвищення кваліфікації
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические особенности кур -- біологічні особливості курей -- племенная работа в мясном птицеводстве -- племінна робота в м'ясному птахівництві -- производство инкубационных яиц -- виробництво інкубаційних яєць -- комплектование родительского стада -- комплектування батьківського стада -- инкубация яиц -- інкубація яєць -- выращивание бройлеров -- вирощування бройлерів -- выращивание ремонтного молодняка -- вирощування ремотного молодняка -- убой птицы -- забій птиці
Анотація: Освещены технологии производства мяса бройлеров, включая племенную работу, производство инкубационных яиц, выращивание молодняка, убой птицы и обработку тушек.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
636.5
В75


    Ворошилова, Светлана Ивановна.
    Производство яиц и мяса цесарок [] / С. И. Ворошилова. - М. : Колос, 1977. - 87 с. : рис., табл. - (Библиотечка животновода). - Лит.: с. 85-86. - 0.20 р.
УДК
ББК 46.84
Рубрики: Цесарки--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические особенности цесарок -- біологічні особливості цесарок -- содержание цесарок -- утримання цесарок -- племенная работа -- племінна робота -- выращивание ремонтного молодняка -- вирощування ремонтного молодняку -- убой бройлеров -- забій бройлерів -- экономическая эффективность производства мяса -- економічна ефективність виробництва м'яса -- экономическая эффективность производства яиц -- економічна ефективнсть виробництва яєць -- зоогигиена содержания цесарок -- зоогігієна утримання цесарок
Анотація: Освещены основы технологии производства яиц и мяса цесарок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
636.5(09)
П51


   
    Полная энциклопедия птицеводства [] / [авт.-сост. С. П. Бондаренко]. - Донецк : Сталкер, 2002. - 447 с. : ил. - Лит.: с. 441-442. - ISBN 966-596-701-8 : 27.40 грн
УДК
ББК 46.8я2
Рубрики: Птахівництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
происхождение домашней птицы -- походження домашньої птиці -- биология домашней птицы -- біологія домашньої птиці -- продукция домашней птицы -- продукція домашньої птиці -- породы домашней птицы -- породи домашньої птиці -- содержание домашней птицы -- утримання домашньої птиці -- кормление домашней птицы -- годівля домашньої птиці -- выращивание молодняка птицы -- вирощування молодняка птиці -- кормление цыплят -- годування курчат -- убой птицы -- забій птиці -- куры -- кури -- индюки -- індики -- цесарки -- гуси -- утки -- качки -- перепела -- перепілки -- фазаны -- фазани -- мясные голуби -- м'ясні голуби -- хранение продукции птицеводства -- зберігання продукції птахівництва -- болезни птиц -- хвороби птиці -- дезинфекция в птицеводстве -- дезінфекція в птахівництві -- страусы -- страуси -- дичеразведение -- розведення дичини
Анотація: Сведения о разведении, содержании, кормлении и убое популярных домашних птиц: от перепелов до индеек.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Светлана Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
636.5:637.54
П80


   
    Производство мяса бройлеров [] / [И. А. Бахтин и др.] ; сост.: А. Г. Ключковский, В. Ю. Шпекторов. - Москва : Колос, 1976. - 207 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.45 р.
УДК
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Практичні посібники
   Птиця--Промислове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
промышленное производство бройлеров -- промислове виробництво бройлерів -- племенная работа -- племінна робота -- содержание родительского стада -- утримання батьківського стада -- инкубация яиц -- інкубація яєць -- выращивание ремонтного молодняка -- вирощування ремонтного молодняка -- кормление бройлеров -- годівля бройлерів -- убой бройлеров -- забій бройлерів -- обработка бройлеров -- обробка бройлерів -- ветеринарно-санитарные мероприятия -- ветеринарно-санітарні заходи -- эффективность выращивания бройлеров -- ефективність вирощування бройлерів
Анотація: Изложены технологии инкубации яиц, выращивания бройлеров и ремонтного молодняка, содержания родительского стада. Охарактеризованы линии и кроссы, используемые для получения гибридов, методы племенной работы, вопросы кормления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бахтин, И. А.; Столляр, Т. А.; Волков, Д. И.; Сергеев, В. А.; Ключковский, А. Г. \сост.\; Шпекторов, В. Ю. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
631.171:636(03)
Б86


    Ботанин, Савва Перфильевич.
    Изобретения в промышленном птицеводстве [] : справочник / С. П. Ботанин, В. А. Числов. - Москва : Россельхозиздат, 1987. - 254 с. : рис., табл. - Лит.: с. 254. - 0.95 р.
УДК
ББК 40.715я2
Рубрики: Птахівництво--Механізація--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
птицеводство -- механизация -- разведение птицы -- розведення птиці -- инкубация яиц -- інкубація яєць -- содержание птицы -- утримання птиці -- кормление птицы -- годівля птиці -- поение птицы -- напування птиці -- ветеринарно-санитарное обеспечение -- ветеринарно-санітарне обслуговування -- использование помета -- використання посліду -- сортировка яиц -- сортування яєць -- убой птицы -- забій птиці -- переработка мяса птицы -- переробка м'яса птиці
Анотація: Описание наиболее важных изобретений в птицеводстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Числов, Владимир Алексеевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
636.03
Б48


    Береза, Иван Григорьевич.
    Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных [] / И. Г. Береза. - Киев : Урожай, 1986. - 256 с. : табл. - Лит.: с. 250-254. - 0.55 р.
УДК
ББК 45.6
Рубрики: Тваринництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
заготовки сельскохозяйственных животных -- заготівлі сільськогосподарських тварин -- мясная продуктивность -- м'ясна продуктивність -- предубойная подготовка -- передзабійна підготівка -- убой животных -- забій тварин -- транспортирование скота -- транспортування худоби -- качество мяса животных -- якість м'яса тварин -- нормы выхода мяса -- норми виходу м'яса -- сроки хранения мяса -- терміни зберігання м'яса -- потери мясной продукции -- втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыто влияние технологии предубойной подготовки и особенностей транспортировки скота и физиологическое состояние, качество мяса животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
636.5:631.145
П81


   
    Промышленное птицеводство [] / [В. Н. Агеев и др.] ; сост.: В. И. Фисинин, Г. А. Тардатьян. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 479 с. : рис., табл., фот. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 475-476. - 2.40 р.
УДК
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
организация промышленного птицеводства -- організація промислового птахівництва -- племенная работа -- племінна робота -- инкубация яиц -- інкубація яєць -- кормление сельскохозяйственной птицы -- годівля сільськогосподарської птиці -- производство куриных яиц -- виробництво курячих яєць -- производство мяса бройлеров -- виробництво м'яса бройлерів -- производство мяса уток -- виробництво м'яса качок -- производство мяса индеек -- виробництво м'яса індичок -- производство мяса гусей -- виробництво м'яса гусей -- искусственное осеменение сельскохозяйственной птицы -- штучне осіменіння сільськогосподарської птиці -- механизация технологических процессов -- механізація технологічних процесів -- автоматизация технологических процессов -- автоматизація технологічних процесів -- профилактика заболеваний -- профілактика захворювань -- убой птицы -- забій птиці -- переработка птицы -- переробка птиці -- утилизация помета -- утилізація посліду
Анотація: Обобщены материалы по производству продуктов птицеводства на промышленной основе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Агеев, Василий Никифорович; Алекссев, Федор Федорович; Асриян, Михаил Аванесович; Бахтин, И. А.; Фисинин, Владимир Иванович \сост.\; Тардатьян, Гаррий Александрович \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.5(075.8)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)