Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=убой<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 18
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/К 56
Автор(и) : Коваленко П.И.
Назва : Овцы и козы: породы, разведение, содержание, уход : учебное пособие
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2005
Кільк.характеристики :256 с.: табл., рис.
Серія: Подворье
ISBN, Ціна 5-222-05602-3: 015.00 грн
УДК : 636.3
ББК : 46.6
Предметні рубрики: Тваринництво-- Малі жуйні тварини
Географіч. рубрики:
Анотація: Разведение и выращивание овец и коз.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2/К 56
Автор(и) : Коваленко П.И.
Назва : Коровы: породы, разведение, содержание, уход
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Серія: Подворье
ISBN, Ціна 5-222-05604-X: 015.00 грн
УДК : 636.2
ББК : 46.03
Предметні рубрики: Тваринництво-- Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации по содержанию крупного рогатого скота, нормы и рационы кормления, переработка продукции животноводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Я66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- М'ясні продукти-- Властивості-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636/Г68
Автор(и) : Гордієнко, Наталя Володимирівна
Назва : Найновіша енциклопедя тваринництва для професіоналів і любителів
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :448 с.: мал.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-481-206-8: 30.00 грн
УДК : 636
ББК : 45
Предметні рубрики: Домашні тварини
Географіч. рубрики:
Анотація: Біологічні особливості сільськогосподарських тварин, сучасні методи догляду за ними.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/А86
Автор(и) : Артемьев, Василий Иванович, Елисеев, Олег Аркадьевич
Назва : Птичий двор . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : СПб.: Агропромиздат, 1994
Кільк.характеристики :124 с.: рис., табл.
Серія: Мир усадьбы
ISBN, Ціна 5-86466-032-9: 65000.00 крб
УДК : 636.5
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): породы кур--породи курей--породы гусей--породи гусей--породы уток--породи качок--породы индеек--породи індиків--выращивание перепелов--вирощування перепелів--основы содержания птицы--основи утримання птиці--основы разведения птицы--основи розведення птиці--кормление птицы--годівля птиці--убой птицы--забій птиці--заболевания птицы--захворювання птиці--кулинарные рецепты--кулінарні рецепти
Анотація: Сведения об особенностях разведения в приусадебном хозяйстве наиболее распространенных пород кур, гусей, уток, индеек, цесарок, перепелов.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/А86
Автор(и) : Артемьев, Василий Иванович, Елисеев, Олег Аркадьевич
Назва : Приусадебное птицеводство . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Л.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :96 с.: рис., табл.
Серія: Приусадебное хозяйство
ISBN, Ціна 5-10-000056-2: 0.50 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво-- Домашнє птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): породы птицы--породи птиці--основы содержания птицы--основи утримання птиці--основы разведения птицы--основи розведення птиці--кормление птицы--годівля птиці--убой птицы--забій птиці--профилактика заболеваний птицы--профілактика захворювань птиці--кулинарные рецепты--кулінарні рецепти
Анотація: Сведения об особенностях разведения в приусадебном хозяйстве наиболее распространенных пород кур, гусей, уток, индеек, цесарок, перепелов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.932.3/К47
Автор(и) : Кладовщиков, Василий Федорович, Кузнецов, Георгий Алексеевич, Яковенко, Юрий Александрович
Назва : Нутрии в приусадебном хозяйстве . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1987
Кільк.характеристики :78 с.: рис., табл.
Серія: Библиотечка "Домашнее животноводство"
Примітки : Прил.: с. 69-77. - Лит.: с. 78
Ціна : 0.40 р.
УДК : 636.932.3
ББК : 47.185
Предметні рубрики: Нутрії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биология нутрии--біологія нутрії--содержание нутрий--утримання нутрій--кормление нутрий--годівля нутрій--разведение нутрий--розведення нутрій--болезни нутрий--хвороби нутрій--убой нутрий--забій нутрій--обработка шкурок нутрий--обробка шкурок нутрій--пищевое использований нутрий--харчове використання нутрій
Анотація: Разведение и кормление нутрий при различных условиях их содержания.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.932.3/К47
Автор(и) : Кладовщиков, Василий Федорович, Кузнецов, Георгий Алексеевич, Яковенко, Юрий Александрович
Назва : Нутрии в приусадебном хозяйстве
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1982
Кільк.характеристики :71 с.: рис., табл.
Серія: Библиотечка "Домашнее животноводство"
Примітки : Лит.: с. 64. - Прил.: с. 65-69
Ціна : 0.40 р.
УДК : 636.932.3
ББК : 47.185
Предметні рубрики: Нутрії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биология нутрии--біологія нутрії--содержание нутрий--утримання нутрій--кормление нутрий--годівля нутрій--разведение нутрий--розведення нутрій--болезни нутрий--хвороби нутрій--убой нутрий--забій нутрій--обработка шкурок нутрий--обробка шкурок нутрій--пищевое использование нутрий--харчове використання нутрій
Анотація: Разведение и кормление нутрий при различных условиях их содержания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.09(075.8)/М15
Автор(и) : Макаров, Владислав Алексеевич, Фролов, Виктор Петрович, Шуклин, Николай Федорович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии и стандартизации продуктов животноводства : учеб. для студентов вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 447-449. - Предм. указ.: с. 450-458
ISBN, Ціна 5-10-001603-5: 1.40 р.
УДК : 619:636.09(075.8)
ББК : 48я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Стандартизація-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--гигиена производства мяса--гігієна виробництва м'яса--гигиена производства мясных продуктов--гігієна виробництва м'ясних продуктів--убой животных--забій тварин--экспертиза молока--експертиза молока--экспертиза молочных продуктов--експертиза молочних продуктів--экспертиза яиц--експертиза яєць--экспертиза мяса морских млекопитающих--експертиза м'яса морських ссавців--экспертиза меда--експертиза меду
Анотація: Государственные стандарты к убойным животным, сведения о правилах перевозки, убоя и переработки животных на мясо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ФОНД(3), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(3), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/В75
Автор(и) : Ворошилова, Светлана Ивановна
Назва : Производство яиц и мяса цесарок
Вихідні дані : М.: Колос, 1977
Кільк.характеристики :87 с.: рис., табл.
Серія: Библиотечка животновода
Примітки : Лит.: с. 85-86
Ціна : 0.20 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.84
Предметні рубрики: Цесарки-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности цесарок--біологічні особливості цесарок--содержание цесарок--утримання цесарок--племенная работа--племінна робота--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремонтного молодняку--убой бройлеров--забій бройлерів--экономическая эффективность производства мяса--економічна ефективність виробництва м'яса--экономическая эффективность производства яиц--економічна ефективнсть виробництва яєць--зоогигиена содержания цесарок--зоогігієна утримання цесарок
Анотація: Освещены основы технологии производства яиц и мяса цесарок.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.597/К56
Автор(и) : Ковацкий, Николай Сергеевич, Мамаев, Вячеслав Владимирович
Назва : Разводите уток
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :49 с.: рис., табл.
Серія: Библиотечка фермера
ISBN, Ціна 5-10-002537-1: 0.60 р.
УДК : 636.597
ББК : 46.83
Предметні рубрики: Качки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности уток--біологічні особливості качок--содержание уток--утримання качок--выращивание утят--вирощування каченят--кормление уток--годівля качок--профилактика заболеваний--профілактика захворювань--убой уток--забій качок
Анотація: Освещены способы содержания, разведения и кормления взрослых уток и молодняка.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.52/М94
Автор(и) : Мымрин, Игорь Анатольевич
Назва : Технология производства мяса бройлеров : учеб. пособие для ФПК
Вихідні дані : М.: Колос, 1980
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серія: Учебные пособия для факультетов повышения квалификации руководящих кадров колхозов и совхозов и специалистов сельского хозяйства
Примітки : Лит.: с. 222-223
Ціна : 0.50 р.
УДК : 636.52
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясне виробництво-- Технолгія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности кур--біологічні особливості курей--племенная работа в мясном птицеводстве--племінна робота в м'ясному птахівництві--производство инкубационных яиц--виробництво інкубаційних яєць--комплектование родительского стада--комплектування батьківського стада--инкубация яиц--інкубація яєць--выращивание бройлеров--вирощування бройлерів--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремотного молодняка--убой птицы--забій птиці
Анотація: Освещены технологии производства мяса бройлеров, включая племенную работу, производство инкубационных яиц, выращивание молодняка, убой птицы и обработку тушек.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(09)/П51
Назва : Полная энциклопедия птицеводства
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2002
Кільк.характеристики :447 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 441-442
ISBN, Ціна 966-596-701-8: 27.40 грн
УДК : 636.5(09)
ББК : 46.8я2
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): происхождение домашней птицы--походження домашньої птиці--биология домашней птицы--біологія домашньої птиці--продукция домашней птицы--продукція домашньої птиці--породы домашней птицы--породи домашньої птиці--содержание домашней птицы--утримання домашньої птиці--кормление домашней птицы--годівля домашньої птиці--выращивание молодняка птицы--вирощування молодняка птиці--кормление цыплят--годування курчат--убой птицы--забій птиці--куры--кури--индюки--індики--цесарки--гуси--утки--качки--перепела--перепілки--фазаны--фазани--мясные голуби--м'ясні голуби--хранение продукции птицеводства--зберігання продукції птахівництва--болезни птиц--хвороби птиці--дезинфекция в птицеводстве--дезінфекція в птахівництві--страусы--страуси--дичеразведение--розведення дичини
Анотація: Сведения о разведении, содержании, кормлении и убое популярных домашних птиц: от перепелов до индеек.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Б48
Автор(и) : Береза, Иван Григорьевич
Назва : Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 250-254
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.03
ББК : 45.6
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовки сельскохозяйственных животных--заготівлі сільськогосподарських тварин--мясная продуктивность--м'ясна продуктивність--предубойная подготовка--передзабійна підготівка--убой животных--забій тварин--транспортирование скота--транспортування худоби--качество мяса животных--якість м'яса тварин--нормы выхода мяса--норми виходу м'яса--сроки хранения мяса--терміни зберігання м'яса--потери мясной продукции--втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыто влияние технологии предубойной подготовки и особенностей транспортировки скота и физиологическое состояние, качество мяса животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5:631.145/П81
Автор(и) : Агеев, Василий Никифорович, Алекссев, Федор Федорович, Асриян, Михаил Аванесович, Бахтин И. А.
Назва : Промышленное птицеводство
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :479 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Предм. указ.: с. 475-476. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.40 р.
УДК : 636.5:631.145
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация промышленного птицеводства--організація промислового птахівництва--племенная работа--племінна робота--инкубация яиц--інкубація яєць--кормление сельскохозяйственной птицы--годівля сільськогосподарської птиці--производство куриных яиц--виробництво курячих яєць--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса индеек--виробництво м'яса індичок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--искусственное осеменение сельскохозяйственной птицы--штучне осіменіння сільськогосподарської птиці--механизация технологических процессов--механізація технологічних процесів--автоматизация технологических процессов--автоматизація технологічних процесів--профилактика заболеваний--профілактика захворювань--убой птицы--забій птиці--переработка птицы--переробка птиці--утилизация помета--утилізація посліду
Анотація: Обобщены материалы по производству продуктов птицеводства на промышленной основе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5:637.54/П80
Автор(и) : Бахтин И. А., Столляр Т. А., Волков Д. И., Сергеев В. А.
Назва : Производство мяса бройлеров
Вихідні дані : Москва: Колос, 1976
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 636.5:637.54
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Птиця-- Промислове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): промышленное производство бройлеров--промислове виробництво бройлерів--племенная работа--племінна робота--содержание родительского стада--утримання батьківського стада--инкубация яиц--інкубація яєць--выращивание ремонтного молодняка--вирощування ремонтного молодняка--кормление бройлеров--годівля бройлерів--убой бройлеров--забій бройлерів--обработка бройлеров--обробка бройлерів--ветеринарно-санитарные мероприятия--ветеринарно-санітарні заходи--эффективность выращивания бройлеров--ефективність вирощування бройлерів
Анотація: Изложены технологии инкубации яиц, выращивания бройлеров и ремонтного молодняка, содержания родительского стада. Охарактеризованы линии и кроссы, используемые для получения гибридов, методы племенной работы, вопросы кормления.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.171:636(03)/Б86
Автор(и) : Ботанин, Савва Перфильевич, Числов, Владимир Алексеевич
Назва : Изобретения в промышленном птицеводстве : справочник
Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат, 1987
Кільк.характеристики :254 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.95 р.
УДК : 631.171:636(03)
ББК : 40.715я2
Предметні рубрики: Птахівництво-- Механізація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицеводство--механизация--разведение птицы--розведення птиці--инкубация яиц--інкубація яєць--содержание птицы--утримання птиці--кормление птицы--годівля птиці--поение птицы--напування птиці--ветеринарно-санитарное обеспечение--ветеринарно-санітарне обслуговування--использование помета--використання посліду--сортировка яиц--сортування яєць--убой птицы--забій птиці--переработка мяса птицы--переробка м'яса птиці
Анотація: Описание наиболее важных изобретений в птицеводстве.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)