Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=фаги<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(042.3)/М 11
Назва : Мікробіологія харчових продуктів : опорний конспект лекцій
Вихідні дані : Київ: [ВЦ КНТЕУ], 2002
Кільк.характеристики :77 с.: рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Літ.: с. 77. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 6.30 грн
УДК : 663.1(042.3)
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія бактерій--морфологія дріжджів--морфологія плісеневих грибів--віруси--фаги--фізіологія мікроорганізмів--типові бродіння--процеси гниття--харчові захворювання мікробної проби--мікрофлора харчових продуктів
Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)