Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=формование сыра<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Н63
Автор(и) : Николаев, Алексей Михайлович
Назва : Технология мягких сыров
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 210
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--производство мягких сыров--виробництво м'яких сирів--состав молока--склад молока--молоко--сичужные сыры--сичужні сири--кислотные сыры--кислотні сири--формование сыра--формування сиру--созревание мягких сыров--дозрівання м'якого сиру--качество мягких сыров--якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33.02/О-22
Автор(и) : Шилер, Гергард Генрихович, Шнейдер, Леонид Константинович, Миргородский, Болеслав Георгиевич, Кончаковский, Геннадий Алексеевич
Назва : Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 202. - Предм. указ.: с. 205-207. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000925-X: 0.70 р.
УДК : 637.33.02
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочная смесь--молочна суміш--сырное зерно--сирне зерно--формование сыра--формування сиру--созревание сыров--дозрівання сирів--посолка сыра--посолка сиру--переработка сыворотки--переробка сироватки--машины для производства сыров--машини для виробництва сирів
Анотація: Оборудование для получения, транспортирования и обработки молока, формования сыра, его посолки и отгрузки, для получения плавленых сыров и переработки сыворотки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/Д 46
Автор(и) : Диланян З. Х.
Назва : Сыроделие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :397[1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392-396
Ціна : 1.23 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--формование сыра--формування сиру--пороки сыров--дефекти сиру--классификация сыров--класифікація сиру--твердые сыры--тверді сири--прессуемые сыры--пресовані сири--сыры с копчением--сири з коптінням--сыры бескорковые--сири безкоркові--полутвердые сыры--напівтверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--переработанные сыры--перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)