Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фруктові консерви для діабетиків<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9/Е26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Хенкин, Джан Иосифович
Назва : Настольная книга по домашнему консервированию
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-00411-5: 8.00 грн
УДК : 664.8/.9
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--фруктовые консервы--фруктові консерви--фруктовые консервы для диабетиков--фруктові консерви для діабетиків--овощные натуральные консервы--овочеві натуральні консерви--овощи соленые--овочі солені--овощи квашеные--овочі квашені--фрукты моченые--фрукти мочені--сушка плодов--сушіння плодів--кисломолочные консервы--кисломолочні консерви--консервирование мяса--консервування м'яса
Анотація: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)