Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фуршет<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.161.1/П54
Автор(и) : Полякова, Татьяна Викторовна
Назва : Фуршет для одинокой дамы
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2002
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Авантюрный детектив/ худож. Н. Кудря
ISBN, Ціна 5-699-01535-3: 032.00 грн
УДК : 821.161.1
ББК : 84(4РОС)6
Предметні рубрики: Детективні романи і оповідання-- Художня література --Росія, 21 ст.
Російська література-- Детективні романи, 21 ст.
Анотація: [Героиня романа оказывается свидетельницей убийства, ее жизни также грозит опасность. В этой ситуации она сохраняет не только самообладание, но и чувство юмора и ведет профессиональное расследование].
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395.6:339.9(075.8/С53-967808
Автор(и) : Снітинський, Володимир Васильович, Завальницька, Надія Богданівна, Брух, Оксана Олексіївна
Назва : Діловий етикет у міжнародному бізнесі : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Магнолія - 2006, 2009
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл., фото.кольор.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Серія: Вища освіта в Україні
Примітки : Дод.: с. 262-282. - Бібліогр.: с. 283-287
ISBN, Ціна 978-966-2025-58-3: 78.00 грн
УДК : 395.6:339.9(075.8)
ББК : 87.777я73
Предметні рубрики: Міжнародний бізнес-- Діловий етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематизовано знання і практичний досвід функціонуваня дипломатичного протоколу та ділового етикету, які висвітлені в сучасних вітчизняних і зарубіжних виданнях з міжнародного бізнесу.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(031)/П 42
Автор(и) : Сиплива, Олена Дмитрівна
Назва : Повна енциклопедія сучасного етикету
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :303, [1] с.: іл.
ISBN, Ціна 978-966-481-412-3: 63.00 грн
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметні рубрики: Етикет-- Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)