Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фізичні властивості плодів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л 90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов В. М., М'ячиков О. В.
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 97.50, 65.00, грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Овочі-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов, Валерий Михайлович, М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посібник . -2-е вид.,
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 160.00 грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Прянощі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад плодоовочевої сировини --харчова цінність плодоовочевої сировини--фізичні властивості плодів--фізичні властивості овочів--торговельна класифікація плодоовочевих товарів--товарна якість плодів--зберігання плодів--товарознавча характеристика свіжих плодів--продукти переробки плодів--класифікація прянощів--штучні замінники--суміш прянощів--місцеві прянощі--якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов В. М., М'ячиков, Олександр Васильович
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посіб. . -Вид. 2-ге
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2017
Кільк.характеристики :386, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 180.00 грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Прянощі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хіічний склад плодоовочевої подукції--харчова цінність плодоовочевої подукції--анатомо-морфологічні властивості сировини--фізичні властивості плодів--фізичні властивості овочів--тоговельна класифікація плодоовочевих товарів--товарна якість плодів--товарна обробка плодів--товарознавча характеристика плодів--продукти переробки плодів--класифікація прянощів--штучні замінники--зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 634.1:631.5:338.4/Ш96-341597
Автор(и) : Шурихт, Роланд
Назва : Производство плодов. Технология. Экономика. Организация
Вихідні дані : Москва: Колос, 1984
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 295-300
Ціна : 0.95 р.
УДК : 634.1:631.5:338.43
ББК : 42.35
Предметні рубрики: Плоди-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): содержание технологической работы--зміст технологічної роботи--разбивка саду--розбивка саду--физические свойства плодов--фізичні властивості плодів--обработка почвы--обробіток грунту--внесение удобрений--внесення добрив--посадка плодовых насаждений--садіння плодових насаджень--орошение--зрошування--защита сада--захист саду--формирование кроны--формування крони--особенности уборки плодов--особливості збирання плодів--съем плодов--знімання плодів--товарная обработка плодов--товарна обробка плодів
Анотація: Рассмотрены технология и экономика производства первичной обработки и товарной подготовки плодов на основе механизации и рационализации производственных процессов.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)