Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фізичні властивості сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/7(075)/Т38
Автор(и) : Гапонюк О. І., Солдатенко Л. С., Гросул Л. Г., Петько В. Ф.
Назва : Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств : підруч. для студентів вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-плюс, 2018
Кільк.характеристики :751, [1] с.: іл., табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-289-188-1: 815.00 грн
УДК : 664.6/7(075)
ББК : 36.82
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічний процес борошномельних заводів--технологічний процес круп'яних заводів--класифікація технологічного обладнання--фізичні властивості сировини--фізичні властивості продуктів--повітряні сепаратори--ситові сепаратори--коміркові сепаратори--трієри--магнітні сепаратори--вібропневматичне сепарування--фотоелектронне обладнання--суха обробка поверхні зерна--обробка зерна водою--теплова обробка зерна--теплова обробка зернопродуктів--здрібнення зерна--здрібнення зернопродуктів--ваговимірювальне обладнання--важільно-механічні дозатори--електронно-тензометричні дозатори--змішувачі періодичної дії--дозатори неперервної дії--змішування сипких продуктів
Анотація: Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств: області застосування, класифікація, принцип дії, теоретичні основи робочого процесу, методики технологічних, кінематичних, силових і інших розрахунків.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)