Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчоблоки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Веремеєнко В.
Назва : Система НАССР: 10 помилок та як їх уникнути
Місце публікування : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Киiв: Лариса Ільченко, 2020. - N 5. - С. 20-24 (Шифр dgms/2020/5)
Предметні рубрики: Лікарні-- Харчування-- Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): система управління безпечністю харчових продуктів--харчоблоки--санітарний стан виробництва--безпечність продуктів
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Веремєєнко В.
Назва : НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон
Місце публікування : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Київ: Лариса Ільченко, 2020. - N 1. - С. 11-18 (Шифр dgms/2020/1)
Предметні рубрики: Медичні заклади-- Харчування-- Законодавство --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчоблоки--безпека продуктів харчування--оператори ринку харчових продуктів--гігієнічні вимоги до працівників харчоблоку
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/У67
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Назва : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Ціна 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)