Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова кров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.03/Н63
Автор(и) : Николаенко, Анатолий Федосеевич
Назва : Организация безотходного производства в мясной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :248 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 243-246
ISBN, Ціна 5-337-00758-0: 0.80 крб.
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Вторинні ресурси-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--вторичные ресурсы--вторинні ресурси--мясная отрасль--м'ясна галузь--непищевое мясное сырье--нехарчова м'ясна сировина--кровь пищевая--харчова кров--костное сырье--сировина із костей--вторичное мясное сырье--вторинна м'ясна сировина
Анотація: Изложены теоретические и практические вопросы организации безотходного производства в мясной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523.2/С16
Автор(и) : Салаватулина, Равиля Мухамеджановна
Назва : Рациональное использование сырья в колбасном производстве
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 242-249. - Лит.: с. 250-254
Ціна : 0.80 р.
УДК : 637.523.2
ББК : 36.927
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--обвалка м'яса--обвалювання мяса--дообвалка м'яса--дообвалювання мяса--жиловка м'яса--жилування м'яса--пищевая ценность субпродуктов--харчова цінність субпродуктів--субпродуктовая паста--субпродуктова паста--пищевая кровь--харчова кров--фарш вареных колбасных изделий--фарш варених ковбасних виробів--молочно-белковые препараты--молочно-білкові препарати--соевые препараты--соєві препарати--стабилизация качества колбасных изделий--стабілізація якості ковбасних виробів
Анотація: Освещены основные направления использования сырья в колбасном производстве в результате применения вторичного сырья, белковых препаратов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)