Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова цінність<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Бэртон У. Г. Физиология созревания и хранение продовольственных культур/У. Г. Бэртон ; под ред. Н. В. Обручевой ; пер. с англ. И. М. Спичкина. - 1985
2.

Павлоцкая Л. Ф. Физиология питания/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, М. М. Эйдельман. - 1989
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)