Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908 (477.42)/М 19
Автор(и) : Порийчук В. М.
Назва : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр.
Колективи : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція
Місце публікування : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908 (477.42)
ББК : 26.891(4УКР-4Ж)
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:664.8.03(04/Е62-521298
Автор(и) : Соколенко А. І., Піддубний В. А., Васильківський К. В., Максименко І. Ф.
Назва : Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв : монографія
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :324, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 304-324. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-46-6: 150.00 грн
УДК : 663.1:664.8.03(043.3)
ББК : 36-909
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Мікробіологія-- Економічна ефективність
Економічна ефективність-- Витрати виробництва-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): енергетичний потенціал --сировинні потоки--харчові виробництва--енергоекономічна ефективність--надійність технологій --терміни зберігання продукції--вакуумні технології обробки--біоз--анабіоз--осмоанабіоз--абіоз--аеробні мікроорганізми--інтенсифікація масообміннх процесів--газорідинні середовища--трансформації газових потоків--трансформації газорідинних потоків--температурна стабілізація середовищ
Анотація: Теоретичне підгрунття в оцінці енергетичних потенціалів сировинних потоків харчових виробництв і їх трансформації, оцінці зовнішніх енергетичних потоків.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 547(075.8)*М/М48
Автор(и) : Мельник, Оксана Федорівна
Назва : Органічна хімія : навч. посіб. (для студ. коледжів спец. "Харчові технології")
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2017
Кільк.характеристики :187, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет, Житомирський торговельно-економічний коледж
Примітки : Літ.: с. 184-185. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 987-617-581-322-5: 70.00 грн
УДК : 547(075.8)*М
ББК : 24.2я73
Предметні рубрики: Органічна хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--структура органічних сполук--харчові виробництва--технологія харчування
Анотація: Навчальний посібник створено відповідно до програми курсу "Органічна хімія". Матеріал курсу має професійне спрямування. У посібнику посилено увагу до вивчення властивостей речовин, які використовуються у складі продуктів харчування та в технологічних процесах, наголошено на значенні наведених органічних сполук в харчовому виробництві.
Примірники : всього : КР(1), ФОНД(1)
Вільні : КР(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)