Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

"Ароматные секреты" // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 8.-С.28-29
2.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
3.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
4.

Габович Р. Д. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ/Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - 1987
5.

Димань Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів/Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - 2011
6.

Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
7.

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
8.

Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини"/Верховна Рада України. - 2003
9.

Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції/під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - 2008
10.

Клименко М. О. Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології/М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - 2006
11.

Козярін І. П. Гігієнічні аспекти використання харчових добавок (лекція)/І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я. -К.:Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2022,N N 3.-С.73-77, 2022,N № 4.-С.58-63
12.

Котелевич В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки/В. А. Котелевич // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року. -Житомир:Поліс. нац. ун-т, 2021.-С.245-257
13.

Малахов, Геннадий Петрович Целительные силы. Т. 1:Очищение организма/[худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - 1994
14.

Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия/Г. Ф. Мамченко. - 1999
15.

Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2013
16.

Основи харчування/[Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - 2010
17.

Отт В. Д. Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста/В. Д. Отт, В. П. Мисник. - 1987
18.

Поживні речовини й харчові добавки для лікування високого нормального артеріального тиску: консенсусний документ на основі доказів/A. F. G. Cicero [etc.] // Артеріальна гіпертензія. -Київ:Заславський О.Ю., 2019,N N 2.-С.32-46
19.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини/П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - 1999
20.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)