Пошуковий запит: <.>K=харчові добавки<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| "Ароматные секреты" // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 8.-С.28-29
|
>2.
| Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
|
>3.
| Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
|
>4.
| Габович Р. Д. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ/Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - 1987
|
>5.
| Димань Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів/Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - 2011
|
>6.
| Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
|
>7.
| Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
|
>8.
| Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини"/Верховна Рада України. - 2003
|
>9.
| Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції/під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - 2008
|
>10.
| Клименко М. О. Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології/М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - 2006
|
>11.
| Козярін І. П. Гігієнічні аспекти використання харчових добавок (лекція)/І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я. -К.:Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2022,N N 3.-С.73-77, 2022,N № 4.-С.58-63
|
>12.
| Котелевич В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки/В. А. Котелевич // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року. -Житомир:Поліс. нац. ун-т, 2021.-С.245-257
|
>13.
| Малахов, Геннадий Петрович Целительные силы. Т. 1:Очищение организма/[худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - 1994
|
>14.
| Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия/Г. Ф. Мамченко. - 1999
|
>15.
| Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2013
|
>16.
| Основи харчування/[Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - 2010
|
>17.
| Отт В. Д. Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста/В. Д. Отт, В. П. Мисник. - 1987
|
>18.
| Поживні речовини й харчові добавки для лікування високого нормального артеріального тиску: консенсусний документ на основі доказів/A. F. G. Cicero [etc.] // Артеріальна гіпертензія. -Київ:Заславський О.Ю., 2019,N N 2.-С.32-46
|
>19.
| Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини/П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - 1999
|
>20.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
|
|
|