Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-43 
1.


    Козярін, І. П.
    Гігієнічні аспекти використання харчових добавок (лекція) [] / І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2022. - N 3. - С. 73-77 ; № 4. - С. 58-63
Рубрики: Харчові домішки--Застосування--Безпека
Кл.слова (ненормовані):
харчові добавки -- технологічні функції -- регламентація -- функціональні класи -- безпечність і якість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
dotz/2022/3 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

dotz/2022/4 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

2.
338.439-049.5*М
О-64


. "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир)

    Котелевич, В. А.
    Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки [] / В. А. Котелевич // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 245-257. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-617-7684-53-3
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Продовольча безпека--Дослідження--Житомирська область, 21 ст., поч.
   Гриби--Радіоактивне забруднення--Житомирська область, 21 ст., поч.

   Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль--Житомирська область, 21 ст., поч.

   Житомирська область--Продовольча безпека--Дослідження, 21 ст., поч.
    Житомирська область--Гриби--Радіоактивне забруднення, 21 ст., поч.

    Житомирська область--Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль, 21 ст., поч.

Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- Світова організація торгівлі (СОТ) -- стандарти на продукцію -- виробничі стандарти -- системи контролю -- радіонукліди -- синтетичні сполуки -- харчові добавки -- канцерогени -- фальсифікації
Анотація: [У статті досліджується коло проблем якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини, проаналізовано систему контролю та надано пропозиції щодо забезпечення населення якісним та безпечним продовольством].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

3.


   
    Поживні речовини й харчові добавки для лікування високого нормального артеріального тиску: консенсусний документ на основі доказів [] / A. F. G. Cicero [etc.] // Артеріальна гіпертензія : спеціаліз. рецензов. наук.- практ. журн. - 2019. - N 2. - С. 32-46 . - ISSN 2224-1485
Рубрики: Хвороби органів серцево-судинної системи--Профілактика (мед.)
Кл.слова (ненормовані):
артеріальна гіпертензія -- харчові добавки -- поживні речовини

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Cicero, Arrigo F. G.; Grassi, Davide; Tocc, Giuliano; Galletti, F.; Borghi, C.; Ferri, C.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

4.
664:547(075.8)
С44


    Скоробогатий, Ярослав Петрович.
    Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Сировина--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування
Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.


    Рюле, Роберт.
    Применение конъюгированной линолевой кислоты (КЛК) в кормлении молочных коров [] / Р. Рюле, Е. Шостак // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 23-27 : рис.
Рубрики: Молочне виробництво--Корми
Кл.слова (ненормовані):
лактація корів -- молочні жири -- харчові добавки

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шостак, Евгений

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    "Ароматные секреты" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Харчові домішки
Кл.слова (ненормовані):
пищевые добавки -- харчові добавки -- вкусовые добавки -- смакові добавки -- ароматные инновации -- ароматні інновації

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


   
    Формула ентерального харчування у хворих на тяжкий гострий панкреатит [] / С. М. Чуклін [та ін.] // Медицина невідкладних станів = Медицина неотложных состояний : спец. рец. наук.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 41-48 . - ISSN 2224-0586
Рубрики: Панкреатити--Хворі--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
харчові суміші -- харчові добавки


Дод.точки доступу:
Чуклін, С. М.; Чуклін, С. С; Шершень, Г. В.; Попик, П. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

8.
664+60(075)
Х22


   
    Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
664:591.133:006.83(075.8)
Ф50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
504
Ш49


    Шеремета, Володимир.
    Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета ; Бюро Києво-Галиц. Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екол. - 2-ге вид., випр. і допов. - К. ; Івано-Франківськ ; Дрогобич : Коло, 2014. - 183, [1] с. : іл. - Л-ра: с. 182. - ISBN 978-617-642-156-6 : 10.00 грн
УДК
ББК 20.1
Рубрики: Охорона природи--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
екологічні поради -- экологические советы -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологія освітлення -- экология освещения -- теплозбереження -- теплосбережения -- раціональне харчування -- рациональное питание
Анотація: [Наведено поради, як раціонально та ощадливо використовувати енергетичні ресурси та інші природні дари Творця].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
346(477)
С18


   
    Санітарні правила та норми в Україні [] : зб. офіц. текстів законів станом на 1 лют. 2013 р. / [упоряд. Руснак Ю. І.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 560, [1] с. : табл. - Прил.: с. 546-560. - ISBN 978-617-673-062-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303
Рубрики: Господарське право--Санітарно-епідемічна служба--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санітарні правила -- ветеринарно-санитарные правила -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная эспертиза -- санітарно-технічний контроль -- санитарно-технический контроль -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- харчові добавки -- сире товарне молоко -- ветеринарний огляд тварин -- транспортування продовольчої продукції -- вміст радіонуклідів у продуктах
Анотація: Санітарні вимоги до територій, обладнання, торговельно-технологічного устаткування, інвентаря, утримання ринків, продажу продукції тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руснак, Юрій Іванович \упоряд.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Харчові продукти--Використання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

17.
664:54(075.8)
Х22


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / [Л. В. Дуленко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т екон. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2012. - 246, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 238-239. - Алф.-предм. покажч.: с. 240-242. - ISBN 978-966-351-387-4 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові домішки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія елементів -- хімічна кінетика -- ферменти -- властивості води -- дослідження харчової систем -- харчові кислоти -- карбонові кислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вуглеводні -- вітаміни -- харчові добавки
Анотація: Макро-та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни та харчові кислоти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуленко, Л. В.; Горяйкова, Ю. А.; Полякова, А. В.; Малигіна, В. Д.; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
613.2(075.8)
Д46


    Димань, Тетяна Миколаївна.
    Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - Київ : Академія, 2011. - 520 с. : табл., рис. - (Альма-матер). - Л-ра в кінці розд. - Тести: с. 507-513. - Термін. слов: с. 514-517. - ISBN 978-966-580-346-1 : 60.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Безпека харчування--Гігєна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
забруднювальні речовини -- металічі забруднення -- радіонукліди -- нітрати -- нітрити -- нітрозосполуки -- пестициди -- діоксини -- мікотоксини -- антибіотики -- гормональні препарати -- небезпеки мікробіологічного походження -- небезпеки вірусного походження -- соціальні токсиканти -- харчові добавки -- технологічні добавки -- біологічно активні добавки -- генетично модифіковані організми
Анотація: Перевантаження екологічного та соціального середовищ джерелами шкідливих впливів на організм і психіку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мазур, Тетяна Григорівна
Примірників всього: 4
ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
612.3
О-75


   
    Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 75.0
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання
   Харчування--Гігієна--Навчальні видання

   Харчування--Екологія--Навчальні видання

   Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання

   Харчові отруєння--Навчальні видання

   Спортсмени--Харчування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

20.
620.2:663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   Харчові продукти--Характеристики--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки
Анотація: Товарознавство продовольчих товарів, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)