Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові захворювання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663:664.6(075)/Н11
Автор(и) : Нікулін, Олександр Васильович, Малінкіна, Ніна Павлівна, Гладишко, Людмила Леонідівна
Назва : Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва : посібник
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2004
ISBN, Ціна 966-655-082-2: 12.65 грн
УДК : 663:664.6(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67(075.8)/Т38
Автор(и) : Коваленко В. О., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Коваль А. А.
Назва : Технічна мікробіологія : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :678, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 165.00 грн
УДК : 579.66/67(075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологія-- Використання
Мікробіологічна промисловість-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика--фізіологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--біохімічні процеси--биохимические процессы--екологія мікроорганізмів--экология микроорганизмов--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання --пищевые заболевания--мікрофлора харчових продуктів--микрофлора пищевых продуктов--промислове використання мікроорганізмів--промышленное использование микроорганизмов--мікробіологічні виробництва--микробиологические производства
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.876я722/С49
Автор(и) : Слюсаренко, Тамара Платоновна, Решетняк, Людмила Расуловна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :184 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182
ISBN, Ціна 5-10-001313-3: 0.30 р.
УДК : 663.1:663.4+663.8
ББК : 36.876я722 + 36.88я722
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--производство безалкогольных напитков--пищевые заболевания--харчові захворювання--гельминтозные заболевания--гельмінтозні захворювання--гигиена обслуживающего персонала--гігієна обслуговуючого персоналу--микроорганизмы пивоваренного производства--мікроорганізми пивоварного виробництва--микроорганизмы безалкогольного производства--мікроорганізми безалкогольного виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарно-бактериологический контроль--санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67:663.1](/Т38-513141
Автор(и) : Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна, Коваль, Алла Анатоліївна
Назва : Технічна мікробіологія : підруч. для студентів вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :678, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 324.00 грн
УДК : 579.66/67:663.1](075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологічна промисловість
Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми--консервування харчових продуктів--мікрофлора тари--патогенні мікроорганізми--харчові захворювання --мікрофлора харчових продуктів--використання мікроорганізмів--мікроскопія мікробних препаратів--систематика бактерій--морфологія дріжджів--культивування мікроорганізмів--мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)