Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=харчові кісткові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.514.7/Ф17
Автор(и) : Файвышевский, Михаил Львович
Назва : Переработка пищевой кости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)