Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-39 
1.

Является ли безопасность ваших пищевых продуктов основным критерием в 2019 году? // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 11.-С.51-53
2.

Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв/О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - 2018
3.

Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів/Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - 2016
4.

Ткач В. П. Довідник з хімії/В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - 1980
5.

Тихонова А. Я. Оздоровительные диеты/[А. Я. Тихонова ; худож.-оформ. Б. Ф. Бублик]. - 1998
6.

Співпраця ВЕЛ та ФАО // Екологічний вісник. -К.:Всеукр. екол. ліга, 2020,N N 6(лист.-груд.).-С.10
7.

Скоробогатий Я. П. Харчова хімія/Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - 2018
8.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів/І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 2007
9.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування/В. С. Ростовський. - 2015
10.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
11.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
12.

Пономарьов П.Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням/П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - 2009
13.

Оцінка ризику для населення при споживанні продукції, вирощеної з застосуванням фунгіцидів на основі діючих речовин класу триазолів/А. І. Сирота [та ін.] // Довкілля та здоров'я. -К.:Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2022,N N 4.-С.20-28
14.

Остапчук М. В. Система технологій/М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - 2007
15.

Обіг генетично модифікованих речовин в Україні/В. О. Ушкалов [та ін.] // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018,N N 3.-С.45-50
16.

Ніколаєв І. Організаційно-гуманітарна діяльність "Місії Нансена" в Україні під час голоду 1921 - 1923 років (на матеріалах Миколаївської області)/І. Ніколаєв // Мандрівець. -Т.:Мандрівець, 2011,N N 6.-С.31-34
17.

Методи контролю якості харчової продукції/[О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - 2013
18.

Мамчур Ф. І. Овочі і фрукти в нашому харчуванні/Ф. І. Мамчур. - 1988
19.

Мікробіологія та фізіологія харчування/В. Д. Малигіна [та ін.]. - 2009
20.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
 1-20    21-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)