Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-39 
1.


   
    Является ли безопасность ваших пищевых продуктов основным критерием в 2019 году? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 51-53 : рис.
Рубрики: Харчові продукти--Продовольча безпека
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- харчові продукти -- детекторы металлов -- детектори металів -- системы динамического взвешивания -- системи динамічного зважування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.
664.02(075)
Ч-46


    Черевко, Олександр Іванович.
    Процеси і апарати харчових виробництв [] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - [2-ге вид., допов. та випр.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 494, [1] с. : рис. - Літ.: с. 487-490. - ISBN 978-9662678-15-4 : 90.00 грн
УДК
ББК 36.81
Рубрики: Харчові виробництва--Харчове обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- гідравлічні машини -- гідромеханічні процеси -- механічні процеси -- теплові процеси -- масообмінні процеси -- процеси сорбції -- екстрагування -- сушіння -- кристалізація -- розчинення -- біохімічні процеси
Анотація: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поперечний, Анатолій Микитович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664:591.133:006.83(075.8)
Ф50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
54(03)
Т 48


    Ткач, Василь Павлович.
    Довідник з хімії [] / В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - К. : Рад. шк., 1980. - 144 с. : мал., табл., іл. - Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140. - 0.65 р.
УДК
ББК 24я2
Рубрики: Хімія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічні елементи -- химические элементы -- неорганічні речовини -- неорганические вещества -- розрахункові задачі -- расчетные задачи -- органічні сполуки -- органические соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- хімічні виробництва -- химические производства -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- мікродобрива -- микроудобрения -- хімічний посуд -- химическая посуда -- реактиви -- реактивы
Анотація: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповалов, Анатолій Іванович
Примірників всього: 3
ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
51.230
Т46


    Тихонова, Александра Яковлевна.
    Оздоровительные диеты [] / [А. Я. Тихонова ; худож.-оформ. Б. Ф. Бублик]. - Харьков : Фолио ; Киев : Тамед ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 382 с. : ил. - (Серия "Ваше здоровье"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-0416-1 : 5.00 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   Дієтотерапія--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
здорове харчування -- здоровое питание -- харчові продукти -- продукты питания -- детоксикація -- детоксикация -- системы здорового питания -- система здорового харчування -- раздельное питание -- роздільне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- сироїдіння -- сыроедение -- дитяче харчування -- детское питание -- корекція ваги -- коррекция веса -- рецепти страв -- рецепты блюд
Анотація: Описаны различные системы питания от древности до наших дней. Приведено множество рецептов блюд традиционной и натуропатической кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бублик, Б. Ф. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.


   
    Співпраця ВЕЛ та ФАО [] // Екологічний вісник. - 2020. - N 6(лист.-груд.). - С. 10
Рубрики: Продовольча безпека--Україна
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- псування продовольства -- харчові втрати

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

7.
664:547(075.8)
С44


    Скоробогатий, Ярослав Петрович.
    Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування
Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2015. - 197, [1] с. : табл. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- технологія громадського харчування -- теплова кулінарна обробка продуктів -- зміна жирів -- зміна вуглеводів -- зміна вмісту вітамінів -- зміна кольору продуктів -- смакові ароматичні речовини -- зберігання продуктів -- технологічна обробка -- теплова кулінарна обробка -- продукти тваринного походження -- механічна обробка круп
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 1 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 349, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- обладнання харчових виробництв -- обладнання харчових виробництв -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- якість продуктів харчування -- качество продуктов питания -- учреждения общественного питания
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
613.2(075.8)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 126 с. : рис. - Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123. - ISBN 978-966-364-856-9 : 033.80 грн
УДК
ББК 51.230я73 + 28.04я73
Рубрики: Гігієна харчових продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
біотехнологія -- генна інженерія -- історія -- трансгенні культури -- генетично модіфіковані організми -- екологія -- харчові продукти -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- біобезпечність -- зарубіжний досвід -- моніторінг
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Донцова, І.В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.


   
    Оцінка ризику для населення при споживанні продукції, вирощеної з застосуванням фунгіцидів на основі діючих речовин класу триазолів [] = Hygienic assessment of the population risk after consumption of agricultural products grown with the application of triazole class-based fungicides / А. І. Сирота [та ін.] // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2022. - N 4. - С. 20-28
Рубрики: Фунгіциди--Харчові продукти--Ризики
Кл.слова (ненормовані):
фунгіциди -- триазоли -- стробілурини -- харчові продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирота, А. І.; Вавріневич, О. П.; Омельчук, С. Т.; Благая, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

14.
621.1(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 368 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 363-365. - ISBN 978-966-364-498-1 : 043.20 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Проекти--Навчальні видання для вищої школи
   Технологія харчових виробництв--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
технологічний процес -- технологический процесс -- мікрохвильова технологія -- микроволновая технология -- нанотехнологія -- генна інженерія -- генная инженерия -- рівновага систем -- равновесие систем -- енергозбереження технологій -- энергосбережение технологий -- моделирование систем -- моделювання систем -- якість продукції -- качество продукции -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- технологічний проект -- технологический проект -- пищевые продукты -- харчові продукти -- екологя продуктів -- экология продуктов
Анотація: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сердюк, Л.В.; Овсянникова, Л.К.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.


   
    Обіг генетично модифікованих речовин в Україні [] / В. О. Ушкалов [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2018. - N 3. - С. 45-50 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Сільськогосподарська біотехнологія--Генна інженерія
Кл.слова (ненормовані):
генетично модифіковані організми -- соя -- кукурудза -- ріпак -- харчові продукти -- корми

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ушкалов, В. О.; Данчук, В. В.; Спиридонов, В. Г.; Іщенко, Л. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.


    Ніколаєв, І.
    Організаційно-гуманітарна діяльність "Місії Нансена" в Україні під час голоду 1921 - 1923 років (на матеріалах Миколаївської області) [] / І. Ніколаєв // Мандрівець. - 2011. - N 6. - С. 31-34. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Голодомори--Миколаївська обл.--Україна, 1921 -1923 рр.
   Гуманітарна допомога--Норвегія, 1921 - 1923 рр.

   Міжнародні організації--"Місія Нансен"--Норвегія, 1921 - 1923 рр.

Кл.слова (ненормовані):
міжнародна допомога -- харчові продукти -- голод

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

17.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [] : навч. посіб. / [О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. - Суми : Унів. кн., 2013. - 511, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - ISBN 978-966-680-583-9 : 150.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- органолептичне оцінювання -- оцінювання безпечності продуктів -- фізико-хімічні показники якості -- міжгалузеві стандарти методів контролю -- якість продукції тваринництва -- якість рослинних жирів -- якість хлібобулочних виробів -- якість кондитерських виробів -- контроль безалкогольних напоїв -- контроль харчових концентратів -- лабораторії харчових виробництв
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
53.51
М22


    Мамчур, Федір Іванович.
    Овочі і фрукти в нашому харчуванні [] / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1988. - 198 с. : іл. - Літ.: с. 197-198. - Алф. покажч. укр. назв: с. 199-200. - Алф. покажч. лат. назв: с. 201. - ISBN 5-7757-0050-3 : 1.20 р.
ББК 53.51
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти рослинного походження -- харчові продукти -- лікувальне харчування -- рослинна їжа -- раціональне харчування -- овочеві культури -- гриби -- плодові культури -- ягідні культури
Анотація: Про вплив біологічно активних речовин овочів, городньої зелені, фруктів, ягід та грибів на організм людини, дає практичні поради по їх застосуванню у профілактиці та лікуванні хвороб, а також у раціональному харчуванні та косметиці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

19.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Знайти схожі

20.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)