Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-39 
1.
637.3
C51


   
    Cheeses of the world [Текст] / Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - New York : Rizzoli, 1993. - 255 p. - Текст: англ. - Ind.: p. 254-255. - 80000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- сироварство -- сыроделие -- французькі сири -- французские сыры -- харчові продукти -- пищевые продукты -- молочні продукти -- молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Nantet, Bernard; Rance, Patrick; Botkine, Francoise; Lyon, Ninette; Ribaut, Jeas Claude; Brody, Louise \des.\; Dieterlen, Jean-Piepre \phot.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.


   
    Risk assessment of tht bifenthrin influence on the population health when consuming corn grown using the innovative 3rive 3d technology =Оцінка ризику впливу біфентрину на здоров'я населення при споживанні кукурудзи, вирощеної за інноваційною технологією 3rive 3d [] / A. A. Borysenko [et al.] // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2023. - N 2. - С. 54-58
Рубрики: Пестициди--Харчові продукти--Споживання--Ризики
Кл.слова (ненормовані):
пестицид -- біфентрин -- харчові продукти -- ризик споживання -- період напіврозпаду

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Borysenko, A. A.; Antonenko, A. M.; Aleksiichuk, V. D.; Omelchuk S. T.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

3.


    Іванченкова, Л. В.
    Системний підхід до побудови інформаційно-аналітичної (моніторингової) підситеми управління харчовим підприємством [] / Л. В. Іванченкова // Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 62-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Управління--Україна
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- продовольчі товари -- моніторинг -- собівартість продукції -- виробництво продукції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

4.


    Бондаренко, Галина.
    Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Кухня українська
   Харчові продукти--Україна

   Житомирська область--Кухня українська
    Житомирська область--Харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

5.
37.279
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Доморачительным хозяевам [] / Н. И. Бруннек. - Москва : Изд. дом "МСП", 1995. - 381 с. : рис., табл. - ISBN 5-7150-0221-4 : 460.000 крб
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домоводство -- пищевые продукты -- харчові продукти -- стирка изделий -- прання виробів -- чистка изделий -- чистка виробів -- крашение одежды -- фарбування одягу -- крашение пряжи -- фарбування пряжі -- уход за обувью -- догляд за взуттям -- ремонт квартиры -- ремонт квартири -- плетение из лозы -- плетіння з лози -- народное лечение -- народне лікування
Анотація: Освещаются различные аспекты основ домоводства, мастерства и ремесел, содержания домашних животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
51.230
В57


    Владиславский, Владислав.
    О твоем питании, человек [] / В. Владиславский. - Минск : Вышэйш. шк., 1978. - 128 с. : ил. - 0.30 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- продукти питания -- диетология -- дієтологія -- білки в харчуванні -- белки в питании -- рідина в харчуванні -- жидкость в питании -- спиртні напої -- спиртные напитки -- вітаміни в харчуванні -- витамины в питании -- калорійність їжі -- калорийность пищи
Анотація: Как надо есть, сколько и когда?. На эти и многие другие вопросы пытается ответить автор предлагаемой книги.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Знайти схожі

8.
504.75(477)
Г34


   
    Генетично модифіковані організми (ГМО) [] / Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації ; [упоряд.: Тимочко Т. В., Гуленко О. Б. ; ред. Козловська М. С.]. - К. : Аспект-Поліграф, 2007. - 40 с. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Стан навколишнього середовища ; № 7). - Л-ра в кінці ст. - 6.00 грн
УДК
ББК 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Рубрики: Охорона довкілля--Наукові видання
   Безпека життєдіяльності--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
біобезпека -- биобезопасность -- генетично змінені організми -- генетически измененные организмы -- генетично змінені рослини -- генетически измененные растения -- харчова сировина -- пищевое сырье -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \упоряд.\; Гуленко, О. Б. \упоряд.\; Козловська, М. С. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
53.51
Г93


    Губергриц, Александр Яковлевич.
    Лечебное питание [] : учеб. пособие для студентов мед. ин-тов / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - Киев : Вища шк., 1977. - 238 с. : табл. - Лит.: с. 235. -
ББК 53.51
Рубрики: Лікувальне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- продукты питания -- харчові продукти -- режим харчування хворих -- режим питания больных -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтотерапія -- диетотерапия -- контрастні дієти -- контрастные диеты
Анотація: Рассмотрены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Линевский, Юрий Владимирович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

10.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
51.230я2
Д83


    Дунаевский, Генрих Аврамович.
    Овощи и фрукты в питании здорового и больного человека [] / Г. А. Дунаевский, С. Я. Попик ; [ред. С. А. Гатненко]. - Киев : Здоровья, 1990. - 160 с. : табл. - Прил.: 126-151. - Лит.: с. 152-157. - ISBN 5-311-00422-3 : 0.60 р.
ББК 51.230я2
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- харчові продукти -- овочі -- овощи -- фрукти -- фрукты -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лікування соками -- лечение соками -- сироїдіння -- сыроедение
Анотація: Справочное пособие раскрывает значение овощей и фруктов в рациональном питании здорового и больного человека. Приведены сведения о химическом составе и энергетической ценности овощей и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Попик, Светлана Яковлевна; Гатненко, С. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

14.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2018. - 442, [2] с. : рис., табл. - Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442. - ISBN 978-617-7582-90-7 : 290.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- фізіологія процесів травлення -- фізіологічні функції організму -- білки -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- норми харчування -- лікувальне харчування -- харчові продукти -- дієтичне харчування
Анотація: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
620.2(075.8)
К 63


   
    Комерційне товарознавство [] : навч. посібник / В. А. Павлова [та ін.]. - К. : Кондор, 2012. - 285, [3] с. - Л-ра: с. 281-285. - ISBN 978-966-351-390-4 : 62.00 грн
УДК
ББК 30.606я73 + 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Споживчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості товарів -- свойства товаров -- якість товарів -- качество товаров -- стандартизація споживчих товарів -- стандартизация потребительских товаров -- сертифікація споживчих товарів -- сертификация потребительских товаров -- метрологія споживчих товарів -- метрология потребительских товаров -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- харчові продукти -- продукты питания -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- тара -- ідентифікація товарів -- идентификация товаров -- фальсифікація товарів -- фальсификация товаров
Анотація: Дослідження властивостей і якості товарів, сертифікаця, метрологія і стандартизація споживчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлова, В. А.; Рижкова, Г. А.; Гончар, Л. А.; Орлова, В. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.


    Коноваленко, А. С.
    Культурні чинники макромаркетингового середовища ринку продуктів харчування для дітей [] / А. С. Коноваленко // Економіка та держава. - 2020. - N 2. - С. 57-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Дитяче харчування--Ринок (екон.)--Україна
   Дитячі харчові продукти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
культура харчування -- харчові продукти -- маркетингові стратегії

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

17.
543.4
К 66


    Коренман, Яков Израилевич.
    Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа) [] : учеб. пособие / Я. И. Коренман. - Воронеж : Изд-во Воронеж. ун-та, 1989. - 228, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 222-225. - ISBN 5-7455-0277-0 : 0.45 р.
УДК
ББК 24.461.3
Рубрики: Аналітична хімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання
   Харчові продукти--Хімічний аналіз--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- оптические методы анализа -- оптичні методи аналізу -- фотометрические методы анализа -- фотометричні методи аналізу -- фотонефелометрический метод анализа -- фотонефелометричний метод аналізу -- фотофлуометрический метод анализа -- фотофлуометричний метод аналізу -- рефрактометрический метод анализа -- рефрактометричний метод аналізу -- полярометрический метод анализа -- полярометричний метод аналізу -- пищевые продукты -- харчові продукти
Анотація: В соответствии с программой курса "Аналитическая химия" приводится описание лабораторных работ по фотометрическим, фотонефелометрическому, фототурбидиметрическому, фотофлуориметрическому, рефлактометрическому методам анализа пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

18.


    Корнієнко, Т. М.
    Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі [] / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - N 11. - С. 228-230. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Україна
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- якість продукціїї

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

19.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)