Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 39
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-39 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Borysenko A. A., Antonenko A. M., Aleksiichuk V. D., Omelchuk S. T.
Назва : Risk assessment of tht bifenthrin influence on the population health when consuming corn grown using the innovative 3rive 3d technology =Оцінка ризику впливу біфентрину на здоров'я населення при споживанні кукурудзи, вирощеної за інноваційною технологією 3rive 3d
Місце публікування : Довкілля та здоров'я: наук. журнал. - К.: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2023. - N 2. - С. 54-58 (Шифр dotz/2023/2)
Предметні рубрики: Пестициди-- Харчові продукти-- Споживання-- Ризики
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пестицид--біфентрин--харчові продукти--ризик споживання--період напіврозпаду
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сирота А. І., Вавріневич О. П., Омельчук С. Т., Благая А. В.
Назва : Оцінка ризику для населення при споживанні продукції, вирощеної з застосуванням фунгіцидів на основі діючих речовин класу триазолів
Паралельн. назви :Hygienic assessment of the population risk after consumption of agricultural products grown with the application of triazole class-based fungicides
Місце публікування : Довкілля та здоров'я: наук. журнал. - К.: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва АМН України, 2022. - N 4. - С. 20-28 (Шифр dotz/2022/4)
Предметні рубрики: Фунгіциди-- Харчові продукти-- Ризики
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фунгіциди--триазоли--стробілурини--харчові продукти
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коноваленко А. С.
Назва : Культурні чинники макромаркетингового середовища ринку продуктів харчування для дітей
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 2. - С. 57-61 (Шифр etde/2020/2)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Дитяче харчування-- Ринок (екон.) --Україна
Дитячі харчові продукти --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): культура харчування--харчові продукти--маркетингові стратегії
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Співпраця ВЕЛ та ФАО
Місце публікування : Екологічний вісник. - К.: Всеукр. екол. ліга, 2020. - N 6(лист.-груд.). - С. 10 (Шифр ekvi/2020/6)
Предметні рубрики: Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--псування продовольства--харчові втрати
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Іванченкова Л. В.
Назва : Системний підхід до побудови інформаційно-аналітичної (моніторингової) підситеми управління харчовим підприємством
Місце публікування : Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 62-66 (Шифр etde/2019/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Управління --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--продовольчі товари--моніторинг--собівартість продукції--виробництво продукції
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442
ISBN, Ціна 978-617-7582-90-7: 290.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--фізіологія процесів травлення--фізіологічні функції організму--білки--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--норми харчування--лікувальне харчування--харчові продукти--дієтичне харчування
Анотація: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:547(075.8)/С44
Автор(и) : Скоробогатий, Ярослав Петрович, Гузій, Андрій Володимирович, Заверуха, Олег Михайлович
Назва : Харчова хімія : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Новий Світ - 2000, 2018
Кільк.характеристики :513, [1] с.: табл., рис.
Серія: Вища освіта в Україні
Примітки : Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513
ISBN, Ціна 978-966-418-203-1: 330.00 грн
УДК : 664:547(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Харчові продукти-- Неорганічна хімія-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ушкалов В. О., Данчук В. В., Спиридонов В. Г., Іщенко Л. М.
Назва : Обіг генетично модифікованих речовин в Україні
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - К.: Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018. - N 3. - С. 45-50: табл. (Шифр vana/2018/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Сільськогосподарська біотехнологія-- Генна інженерія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): генетично модифіковані організми--соя--кукурудза--ріпак--харчові продукти--корми
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Является ли безопасность ваших пищевых продуктов основным критерием в 2019 году?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 11. - С. 51-53: рис. (Шифр mjab/2018/11)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Продовольча безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--харчові продукти--детекторы металлов--детектори металів--системы динамического взвешивания--системи динамічного зважування
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075)/Ч-46
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Поперечний, Анатолій Микитович
Назва : Процеси і апарати харчових виробництв : підручник . -[2-ге вид., допов. та випр.]
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :494, [1] с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 487-490
ISBN, Ціна 978-9662678-15-4: 90.00 грн
УДК : 664.02(075)
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--гідравлічні машини--гідромеханічні процеси--механічні процеси--теплові процеси--масообмінні процеси--процеси сорбції--екстрагування--сушіння--кристалізація--розчинення--біохімічні процеси
Анотація: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:591.133:006.8/Ф50-707501
Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федірівна, Дуденко, Ніна Василівна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Назва : Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :531, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531
ISBN, Ціна 978-966-2678-36-9: 261.00 грн
УДК : 664:591.133:006.83(075.8)
ББК : 36
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Фізіологічні основи гігієни харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--генетично-модифіковані продукти--харчові добавки--забруднювачі біологічної природи--забруднювачі хімічної природи--профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075.8)/Д66
Автор(и) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: ФОРУМ, 2015
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Серія: Высшее образование
ISBN, Ціна 978-5-91134-120-6: 156.00 грн
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-278394
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р.
Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :511, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примітки : Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-583-9: 150.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--органолептичне оцінювання--оцінювання безпечності продуктів--фізико-хімічні показники якості--міжгалузеві стандарти методів контролю--якість продукції тваринництва--якість рослинних жирів--якість хлібобулочних виробів--якість кондитерських виробів--контроль безалкогольних напоїв--контроль харчових концентратів--лабораторії харчових виробництв
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т. М.
Назва : Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - К.: НДЕІ, 2012. - N 11. - С. 228-230 (Шифр frvv/2012/11)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--якість продукціїї
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2(075.8)/К 63
Автор(и) : Павлова В. А., Рижкова Г. А., Гончар Л. А., Орлова В. М.
Назва : Комерційне товарознавство : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :285, [3] с
Примітки : Л-ра: с. 281-285
ISBN, Ціна 978-966-351-390-4: 62.00 грн
УДК : 620.2(075.8)
ББК : 30.606я73 + 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Споживчі товари
Географіч. рубрики:
Анотація: Дослідження властивостей і якості товарів, сертифікаця, метрологія і стандартизація споживчих товарів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ніколаєв І.
Назва : Організаційно-гуманітарна діяльність "Місії Нансена" в Україні під час голоду 1921 - 1923 років (на матеріалах Миколаївської області)
Місце публікування : Мандрівець. - Т.: Мандрівець, 2011. - N 6. - С. 31-34 (Шифр mand/2011/6)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Голодомори --Миколаївська обл. --Україна, 1921 -1923 рр.
Гуманітарна допомога --Норвегія, 1921 - 1923 рр.
Міжнародні організації-- "Місія Нансен" --Норвегія, 1921 - 1923 рр.
Знайти схожі

 1-20    21-39 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)