Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчування іноземних туристів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/О-64
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Радченко, Людмила Олексіївна, Вініченко, Катерина Петрівна, Льовшина, Людмила Дмитрівна
Назва : Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства : навч. посіб. . -Вид. друге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :410, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примітки : Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410
ISBN, Ціна 978-966-2678-20-8: 171.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанне господарство--сервісне обслуговування туристів--класи обслуговування--кейтерінг--харчування іноземних туристів--харчування різних народів--види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)