Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлебопекарное производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.69/.71/Р 65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич, Макаренкова А. А.
Назва : Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств : справочник
Вихідні дані : К.: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :208 с
Примітки : Библиогр.: с. 201. - Предм. указ.: с. 202-203
ISBN, Ціна 5-337-00035-7: 1.30 р.
УДК : 664.69/.71
ББК : 36-1Я2
Анотація: Приведены химический состав, физические, биологические и реологические свойства сырья, требования стандартов к его качеству.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я72/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна
Назва : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.83я72
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83/К82
Автор(и) : Кривоносов, Алерий Иванович, Кузнецов, Юрий Викторович
Назва : Автоматизация процессов хлебопечения : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :56 с.: рис.
Серія: Новая техника и технология производства
Примітки : Лит.: с. 55
Ціна : 0.10 р.
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Автоматизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--автоматизация участков хлебозаводов--автоматизація ділянок хлібозаводів--приборы автоматического контроля--прилади автоматичного контролю--устройства промышленной автоматики--пристрої промислової автоматики
Анотація: Автоматизация основных участков хлебозавода: приемки, хранения и транспортировка муки, приготовления и разделки теста, выпечки хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83/К82
Автор(и) : Кривоносов, Алерий Иванович, Злобин, Леонид Алексеевич
Назва : Автоматический контроль качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий хлебопекарного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :89 с.: рис., табл.
Серія: Новая техника и технология производства
Примітки : Лит.: с. 88
Ціна : 0.15 р.
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Автоматика-- Контроль-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--контроль качества муки--контроль якості борошна--контроль сырья--контроль сировини--контроль хлебопекарной продукции--контроль хлібопекарної продукції
Анотація: Методы и технические средства автоматического контроля качества изделий хлебопекарного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)