Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібний квас<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4(075)/Д66
Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович
Назва : Технологія солоду та пива : підручник
Вихідні дані : Київ: Інкос, 2004
Кільк.характеристики :426 с.: рис., табл.
Примітки : Реком. покажч.: с. 418-419
ISBN, Ціна 966-8347-05-6: 54.00 грн
УДК : 663.4(075)
ББК : 36.870.2я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння
Анотація: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.64/М 59
Автор(и) : Микулович, Лариса Сергеевна, Дубовик, Евгения Васильевна
Назва : Тайны хлеба
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 253
ISBN, Ціна 5-7860-0607-7: 6.00 грн
УДК : 664.64
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Кулінарія-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): потребление хлеба--споживання хліба--пищевая ценность хлеба--харчова цінність хліба--лечебный хлеб--лікувальний хліб--качество хлеба--якість хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--черствость хлеба--черствість хліба--первые блюда из хлеба--перші страви з хліба--вторые блюда из хлеба--другі страви з хліба--пироги--десертные хлебные блюда--десертні хлібні блюда--хлебный квас--хлібний квас
Анотація: В книге рассказано о происхождении и выпечке разных сортов хлеба.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4:663.8/Т 38
Автор(и) : Мелетьев, Анатолий Евгеньевич, Домарецкий, Виталий Афанасьевич, Емельянова, Нина Александровна, Колотуша, Петр Васильевич
Назва : Технология пивоваренного и безалкогольного производства : технолог. расчеты : практикум
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 663.4:663.8
ББК : 36.876я73 + 36.88я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія виробництва
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--солод--хлебный квас--хлібний квас--безалкогольные газированные напитки--безалкогольні газовані напої--сточные воды пивоварения--стічні води пивоваріння--сточные воды безалкогольных производств--стічні води безалкогольного виробництва
Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)