Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібопекарська сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66.016/.019/Г 71
Автор(и) : Горячева, Анна Феоктистовна, Кузьминский, Руслан Владимирович
Назва : Сохранение свежести хлеба
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237
Ціна : 2.10 р.
УДК : 664.66.016/.019
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): черствение хлеба--черствіння хліба--усыхание хлеба--всихання хліба--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--способы приготовление теста--способи приготування хліба--режим выпечки хлеба--режими випікання хліба--хранение хлеба--зберігання хліба--замораживание хлебобулочных изделий--заморожування хлібобулочних виробів--скорость черствения хлеба--швидкість черствіння хліба--переработка черствого хлеба--переробка черствого хліба
Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 299
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав продуктов--хімічний склад продуктів--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--замес теста--замішування тіста--созревание теста--дозрівання хліба--способы приготовления теста--способи виготовлення хліба--разделка теста--оброблення тіста--выпечка хлебных изделий--випікання хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--улучшители хлебных изделий--покращувачі хлібних виробів--бараночные изделия--бублики--сдобные пшеничные сухари--здобні пшеничні сухарі--технохимический контроль производства--технохімічний контроль виробництва
Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)