Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=холодильна обробка харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 31.392я73/Х 73
Автор(и) : Большаков, Сергей Алексеевич, Лебедев, Виктор Федорович, Локтев, Александр Владимирович, Руцкий, Аркадий Владимирович
Назва : Холодильная техника и технология : учебник
Вихідні дані : Москва: ИНФРА-М, 2000
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Колективи : Министерство образования Российской Федерации, Российская экономическая академия им. Г. В. Плеханова
Серія: Высшее образование
Примітки : Прил.: с. 269-281. - Лит.: с. 282-283. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-16-000351-7: 17.00 грн
ББК : 31.392я73
Предметні рубрики: Холодильна техніка-- Теорія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодильная техника--холодильные машины--холодильні машини--компрессоры холодильных машин--компресори холодильних машин--теплообменные аппараты--теплообмінні апарати--безмашинное охлаждение--безмашинне охолодження--холодильная обработка пищевых продуктов--холодильна обробка харчових продуктів--отепление и размораживание--утеплювання і розморожування--холодильный транспорт--холодильний транспорт
Анотація: Даны основы холодильной техники, освещены теоретические основы холодильного консервирования, обработки и хранения пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)