Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=холодные блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С23
Назва : Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников
Вихідні дані : Київ: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :406, [2] с.: табл.
Колективи : Министерство торговли УССР, Главное управление общественного питания
Примітки : Прил.: с. 316-405
ISBN, Ціна 5-335-00531-9: 10.00 грн
УДК : 664
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура-- Школярі
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М77
Назва : Монастырская кухня : питание во время поста, ритуальные блюда
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1994
Кільк.характеристики :80 с
ISBN, Ціна 5-7770-0635-3: 10.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Пісні страви-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(2)Я2/У45
Назва : Українська стародавня кухня : довідник
Вихідні дані : К.: Спалах ЛТД, 1993
Кільк.характеристики :238 с.: кол.іл., табл.
ISBN, Ціна 5-7707-3089-7: 2200.00 крб
ББК : 36.997(2)Я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--страви з свинини--блюда с свинины--страви з телятини--блюда с телятины--страви з кролятини--блюда с кролятины--страви з овочів--блюда с овощей--страви з кукурудзи--блюда с кукурузы--галушки--млинці--блины--підливи--подливы--солодкі страви--сладкие блюда--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бісквітне тісто--бисквитное тесто--пісочне тісто--песочное тесто--напої--напитки--домашні заготівлі--домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=174)/М31
Автор(и) : Масилюне, Нина Петровна, Пасопа, Анита Яновна
Назва : Латышская кухня
Вихідні дані : Рига: Авотс, 1987
Кільк.характеристики :316 с.: фот. цв.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 641.56(=174)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Латвія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): латышские горячие блюда--латиські гарячі страви--латышские холодные блюда--латиські холодні закуски--латышские кондитерские изделия--латиські кондитерські вироби--кулинария--кондитерские изделия--кондитерські вироби--холодные блюда--горячие блюда--гарячі страви--холодні закуски
Анотація: Рецепты горячих, холодных, сладких блюд и кондитерских изделий, характерных для латышской кухни.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 85
Автор(и) : Гришин, Петр Дмитриевич
Назва : Приготовление пищи
Вихідні дані : Москва: Логос, 1993
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Ціна 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.40 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-053.2/Т 23
Автор(и) : Татарская, Лариса Львовна, Бутейкис, Нина Григорьевна
Назва : Кулинария и организация производства детского питания : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1988
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-06-001500-9: 0.65 р.
УДК : 641.56-053.2
ББК : 36.996я722
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Організація виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--организация производства--кулинария детского питания--кулінарія дитячого харчування--супы--супи--соусы--соуси--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з крупи--рыбные горячие блюда--рибні гарячі страви--мясные горячие блюда--м'ясні гарячі страви--блюда из яиц--страви з яєць--блюда из творога--страви з сиру--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--блюда для детей первого года жизни--страви для дітей першого року життя--пищеблок детских учреждений--харчоблок дитячих закладів--организация работы пищеблока--організація роботи харчоблоку--составление меню--складання меню
Анотація: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/Ф 27
Автор(и) : Фатов, Михаил Федорович, Холодков, Виктор Васильевич
Назва : 1000 блюд ресторанной кухни
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.8
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанное дело--кулинария--холодные блюда--холодні страви--супы--супи--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из дичи--страви з дичини--гарнири--гарниры--соусы--соуси--напитки--напої--мучные блюда--борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00 грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Страви
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)