Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Основи ветеринарно-санітарної експертизи/[О. Г. Осташевський та ін.]. - 1971
2.

Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства/[В. А. Макаров и др.] ; под ред. В. А. Макарова. - 1987
3.

Даньшина М. С. Что следует знать о мясе/М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 1989
4.

Козир В. С. Формування м'ясної продуктивності великої рогатої худоби/В. С. Козир. - 1992
5.

Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2017
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)