Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2/К59
Автор(и) : Козир, Володимир Семенович
Назва : Формування м'ясної продуктивності великої рогатої худоби
Вихідні дані : К.: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :126 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 124-125
ISBN, Ціна 5-337-01051-4: 2.35 р.
УДК : 636.2
ББК : 46.0
Предметні рубрики: Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інтенсифікація виробництва яловичини--интенсификация производства говядины--динаміка живої маси бичків--динамика живой массы быков--витрати кормів на продукцію--разходы кормов на продукцию--клінічні показники --клинические показатели--гематологічні показники--гематологические показатели--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--економічна ефективність вирощування бичків--экономическая эффективность выращивания быков
Анотація: Викладено закономірності формування м'ясної продуктивності молочних, м'ясних, комбінованих порід худоби та їхніх помісей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:616.98/Д19
Автор(и) : Даньшина, Мария Степановна, Даньшин, Николай Сергеевич, Дик, Эмма Николаевна
Назва : Что следует знать о мясе . -2-е изд., доп.
Вихідні дані : Кишинев: Штиинца, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139-140
ISBN, Ціна 5-376-00221-7: 0.30 р.
УДК : 619:616.98 + 637.5
ББК : 48.73 + 36.92
Предметні рубрики: Ветеринарія
М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): структура м'яса--структура мяса--класифікація м'яса--классификация мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--зберігання м'яса--хранение мяса--консервування м'яса--консервирование мяса--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--хвороби тварини і людини--болезни животных и человека
Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.9/О-75
Автор(и) : Осташевський О. Г., Образцов В. П., Пустовар Я. П., Котенко І. І.
Назва : Основи ветеринарно-санітарної експертизи . -2-ге вид., переробл.
Вихідні дані : К.: Урожай, 1971
Кільк.характеристики :134 с.: рис.
Серія: Бібліотека ветеринарного фельдшера
Ціна : 0.46 р.
УДК : 619:614.9
ББК : 48.1
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарне обслуговування приймання тварин--ветеринарное обслуживание приемки животных--морфологічний склад м’яса--морфологический состав мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--експертиза консервованих м’ясних продуктів--экспертиза консервированных мясных продуктов--гігієна первинної обробки молока--гигена первичной обработки молока--ветеринарно-санітарна експертиза м’яса--ветеринарно-санитарная экспертиза мяса--ветеринарно-санітарна експертиза яєць--ветеринарно-саиитарная экспертиза яиц--ветеринарно-санітарна експертиза молока--ветеринарно-санитарная экспертиза молока
Анотація: Описані методи визначення ветеринарно-санітарної доброякісності продуктів тваринництва.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.03/Я66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук, Людмила Василівна, Дроменко, Олена Борисівна
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл., схеми, мал.
Примітки : Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 164.00 грн
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Фізико-хімічна біологія
М'ясні продукти-- Біохімія-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо сільськогосподарських тварин--біохімія м'язової тканини--біохімія сполучних тканин--біохімія крові--біохімія нервової тканини--біохімія внутрішніх органів--біохімія ендокринних залоз--біохімія яйця--зміни біохімічних властивостей--фізичні властивості м'яса--хімічний склад м'яса--біологічна цінність м'яса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 48.17я73/П69
Автор(и) : Макаров, Владимир Алексеевич, Боровков, Михаил Федорович, Ермолаев, Александр Павлович, Кособрюхов, Александр Николаевич, Рудь, Иван Антонович
Назва : Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 263-267. - Авт. зазначено на зворті тит.арк.
Ціна : 0.85 р.
ББК : 48.17я73
Предметні рубрики: Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарная санитария--химический состав мяса--хімічний склад м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактерологічне дослідження м'яса--определение мяса больных животных--визначення м'яса хворих тварин--исследование мяса на цистицеркоз--дослідження м'яса на цистицеркоз--определение металлических ядов--визначення металічних отрут--определение содержания нитритов--визначення вмісту нітрітів--ветеринарная экспертиза колбасных изделий--ветеринарна експертиза ковбасних виробів--ветеринарная экспертиза животных жиров--ветеринарна експертиза тваринних жирів--ветеринарная экспертиза яиц--ветеринарна експертиза яєць--ветеринарное исследование рыбы--ветеринарне дослідження риби--экспертиза растительных масел--експертиза рослинних масел--ветеринарная экспертиза меда--ветеринарна експертиза меду
Анотація: Методы определения доброкачественности мяса, а также ветеринарной экспертизы его при болезнях животных. Способы оценки жиров, яиц, рыбы и меда.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)