Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.62(075.8)/Т 45
Автор(и) : Титаренко, Людмила Дмитрівна
Назва : Теоретичні основи товарознавства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :227 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 222-224
ISBN, Ціна 966-8253-88-4: 24.00, 21.00, грн
УДК : 664:658.62(075.8)
ББК : 30.609 + 65.421.51
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): споживча цінність товарів--потребительские свойства товаров--хімічний склад харчових продуктів--химический состав пищевых продуктов--фізичні властивості товарів--физические свойства товаров--якість товарів--качество товаров--оцінка якості товарів--оценка качества товаров--асортимент товарів--ассортимент товаров--класифікація товарів--классификация товаров--кодування товарів--кодирование товаров--зберігання товарів--сбережение товаров--консервування продовольчих товарів--консервирование продовольственных товаров--товарна інформація--товарная информация
Анотація: Подано основні положення товарознавства як науки про товари.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :467, [1] с.: фот. кольор., табл.
Колективи : Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки : Дод.: с. 463-467
ISBN, Ціна 966-351-080-3: 280.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологічні процеси
Кулінарія-- Приготування-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад харчових продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--теплова обробка харчових продуктів--технологічна обробка продуктів тваринництва--продукти харчування--кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.694(075)/М 42
Автор(и) : Медведев, Георгий Михайлович
Назва : Технология и оборудование макаронного производства
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276
Ціна : 0.60 р.
УДК : 664.694(075)
ББК : 36.839я72
Предметні рубрики: Макаронні вироби-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав пищевых продуктов--хімічний склад харчових продуктів--классификация макаронных изделий--класифікація макаронних виробів--макаронное тесто--макаронне тісто--сушка макаронных изделий--сушіння макаронних виробів--сортировка макаронных изделий--сортування макаронних виробів--оборудование складов муки--обладнання складів борошна--шнековые прессы--шнекові преси--матрицы--матриці--конвейерные сушилки--конвеєрні сушарки--шкафные бескалориферные сушилки--шафові безкалориферні сушарки--сушилки беспрерывного действия--сушарки безперервної дії--упаковка макаронных изделий--пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)