Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад їжі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.073.1/Г95
Автор(и) : Гурман, Эфроим Гарьевич
Назва : Научные основы кулинарии
Паралельн. назви :Scientific basis of cookery
Вихідні дані : СПб.: Наука, 1995
Кільк.характеристики :272 с.: ил.
Колективи : Российская академия наук
Примітки : Лит.: с. 262-263
ISBN, Ціна 5-02-026749-х: 256000 крб
ББК : 28.073.1
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга посвящена достижениям физиологии питания и пищеварения и основанным на них практическим рекомендациям.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)