Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ценность<.>
Загальна кількість знайдених документів : 176
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
635
А35


   
    Азбука огородника [] / А. С. Болотских [и др.]. - К. : Урожай, 1993. - 286 с. : рис., табл. - Лит.: с. 284. - ISBN 5-337-01271-1 : 2250.00 крб
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Присадибні городи--Практичні посібники
   Овочі--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- классификация овощных растений -- класифікація овочевих рослин -- размещение культур -- розміщення культур -- удобрения -- добрива -- малая механизация -- мала механізація -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка овощей -- переробка овочів -- капустные овощные культуры -- капустяні овочеві культури -- пасленовые овощные культуры -- пасльонові овочеві культури -- тыквенные овощные культуры -- гарбузові овочеві культури -- бобовые овощные культуры -- бобові овочеві культури -- столовые корнеплоды -- столові коренеплоди
Анотація: Сведения об основных овощных культурах, их питательной и диетической ценности, лечебных свойствах. Даны советы по их выращиванию на приусадебных участках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Болотских, Александр Степанович; Бондаренко, Герольд Леонидович; Скляревский, Михаил Алексеевич; Гончаренко, В. Ю.
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

2.
633.2(075)
А45


    Алейникова, Людмила Дмитриевна.
    Основы кормопроизводства [] : учеб. пособие / Л. Д. Алейникова, Ю. С. Козлов. - М. : Агропромиздат, 1988. - 192 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Предм. указ.: с. 188-190. - ISBN 5-10-000420-7 : 0.25 р.
УДК
ББК 42.2я722
Рубрики: Кормовиробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- класифікація кормів -- классификация кормов -- характеристика кормів -- характеристика кормов -- кормові трави -- кормовые травы -- кормові коренебульбоплоди -- кормовые корнеклубнеплоды -- баштанні культури -- бахчевые культуры -- силосні культури -- силосные культуры -- сіножаті -- сенокосы -- пасовища -- пастбища -- зелений конвеєр -- зеленый конвейер -- ядовитые растения -- отруйні рослини -- технологія приготування сіна -- технология приготовления сена -- технологія приготування силосу -- технология приготовления силоса
Анотація: Химический состав кормов, их биологическая ценность, классификация кормов и их характеристика.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Козлов, Юрий Степанович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
5(075)
А 88


    Арцишевський, Роман Антонович.
    Світ і людина [] : підруч. для 8-9 класів / Р. А. Арцишевський ; Міжнародний фонд "Відродження". - К. : АртЕк, 1996. - 440 с. : іл. - (Трансформація гуманітарної освіти в Україні). - ISBN 5-7707-8870-4 : 3.00 грн
УДК
ББК 20.8я721
Рубрики: Людина і світ--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
світогляд людини -- мировозрение человека -- стародавні люди -- древние люди -- релігійний світогляд -- религиозное мировоззрение -- релігійна картина світу -- религиозная картина мира -- значення релігії -- значение религии -- виникнення філософії -- возникновение философии -- філософія і культура -- философия и культура -- сучасна філософія -- современная философия -- Всесвіт -- Вселенная -- Земля -- Сонячна система -- Солнечная система -- людина -- человек -- походження людини -- происхождение человека -- краса людини -- красота человека -- ідеал людини -- идеал человека -- права людини -- права человека -- смерть -- безсмертя -- бессмертие -- цінність життя -- ценность жизни -- свобода -- відповідальність -- ответственность -- людська діяльність -- человеческая деятельность -- саморегуляція -- саморегуляция -- почуття -- чувства -- емоції -- эмоции -- темперамент -- темперамент -- характер -- пам'ять -- память -- свідомість людини -- сознательность человека -- уява -- воображение -- мислення -- мышление -- культура спілкування -- культура общения -- мистецтво спілкування -- искусство общения -- міжособистісні стосунки -- межличностные отношения -- сімейні відносини -- семейные отношения -- групові стосунки -- групповые отношения -- людина і суспільство -- человек и общество -- духовний світ людини -- духовный мир человека -- трудова діяльність -- трудовая деятельность -- потреби людини -- потребности человека -- організм людини -- организм человека -- природа і суспільство -- природа и общество
Анотація: "Світ і людина"- це перша частина інтегрованого шкільного курсу "Світ, людина, суспільство" для 8-9 класів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Підлужна, Н. П. \ред.\; Недашківський, В. П. \ред.\; Міжнародний фонд "Відродження"
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.6(075)
А 93


    Ауэрман, Лев Янович.
    Технология хлебопекарного производства [] : учебник для студ. вузов / Л. Я. Ауэрман ; [под общ. ред. Л. И. Пучковой]. - 9-е изд., переработ. и доп. - С.Пб. : Профессия, 2005. - 414, [2] с. : табл. - (Учебник для вузов). - Лит.: с. 406-410. - ISBN 5-93913-032-1 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
развитие хлебопекарной промышленности -- розвиток хлбопекарської промисловості -- производство хлебобулочных изделий -- виробництво хлібобулочних виробів -- хлебопекарные свойства сырья -- хлібопекарні властивості сировини -- хранение хлебопекарного сырья -- зберігання хлібопекарної сировини -- подготовка хлебопекарного сырья -- підготовка хлібопекарної сировини -- приготовление пшеничного теста -- приготування пшеничного тіста -- пригортовление ржаного теста -- приготування житнього тіста -- разделка теста -- поділ тіста -- выпечка хлеба -- випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- выход хлеба -- вихід хліба -- качество хлеба -- якість хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- ассортимент хлеба -- асортимент хліба -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пучкова, Л. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
637.5(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавча характеристика продукції свинарства [] : навч. посібник / Г. О. Бірта. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 145, [3] с. : табл. - Л-ра: с. 143-146. - ISBN 978-966-364-882-8 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 30.609я73
Рубрики: Товарознавство--М'яснІ продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
генофонд свиней -- годівля свиней -- кормление свиней -- якість м'ясо-сальної продукції -- качество мясо-сальной продукции -- товарна якість свинини -- товарное качество свинины -- харчова цінність свинини -- пищевая ценность свинины -- морфологічний склад туш -- морфологический состав туш -- хімічний склад свинини -- химический состав свинины -- біологічна цінність м'яса -- биологическая ценность мяса -- управління якістю свинини -- управление качеством свинины -- сертифікація продукції свинини -- сертификация продукции свинины -- товарознавство м'ясної продукції -- товароведение мясной продукции
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
636.084:636.085
Б12


    Бабич, Анатолій Олександрович.
    Технологія приготування кормів з кукурудзи [] / А. А. Бабич, В. В. Хіміч, М. Ф. Кулик. - К. : Урожай, 1989. - 124 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 5-337-00385-2 : 0.20 р.
УДК
ББК 45.451.4
Рубрики: Корми--Кукурудза--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
поживна цінність кукурудзи -- питательная ценность кукурузы -- технологія заготівлі силосу -- технология заготовки силоса -- енергозберігаюча технологія кормовиробництва -- энергосберегающая технология кормопроизводства -- лінії для подрібнення зерна -- линии для измельчения зерна -- приготування кормосумішей -- приготовление кормосмесей -- зберігання кормів -- хранение кормов
Анотація: Викладено енергозберігаючі технології приготування кормів з кукурудзи, способи зберігання кормів та приготування кормосумішей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Хіміч, Володимир Васильович; Кулик, Михайло Федорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
633.34
Б12


    Бабич, Анатолий Александрович.
    Соя на корм [] / А. А. Бабич. - М. : Колос, 1974. - 112 с. : табл., рис. - (Библиотечка по производству кормов). - 0.20 р.
УДК
ББК 42.23 + 42.113.6
Рубрики: Кормові культури--Практичні посібники
   Соя--Вирощування--Механізація--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
кормова цінність сої -- кормовая ценность сои -- біологія сої -- биология сои -- агротехніка сої -- агротехника сои -- механізація вирощування сої -- механизация выращивания сои -- насінництво сої -- семеноводство сои -- захист рослин сої -- защита растений сои
Анотація: Технологии механизированного возделывания сои на корм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
636.2:636.084.28
Б19


    Баканов, Владимир Николаевич.
    Летнее кормление молочных коров [] / В. Н. Баканов, Б. Р. Овсищер. - М. : Колос, 1982. - 175 с. : табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 46.0-4
Рубрики: Молочне скотарство--Годування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
питательная ценность зеленых кормов -- поживна цінність зелених кормів -- определение продуктивности пастбищ -- визначення продуктивності пасовищ -- использование травы коровами -- використання трави коровами -- использование минеральных веществ -- використання мінеральних речовин -- балансирование летних рационов -- балансування літніх раціонів -- потребность коров в питательных веществах -- потреба корів в поживних речовинах -- организация нормированного кормления коров -- організація нормованої годівлі корів -- организация летнего кормления коров -- організація літньої годівлі корів
Анотація: Приведена питательная ценность травостоев пастбищ в зависимости от вида и доз удобрений, ботанического состава, времени и метода их использования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Овсищер, Борис Рувимович
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
635
Б29


    Баумане, М. Х.
    Многолетние овощные культуры: (опыт овощеводов Латвии) [] / М. Х. Баумане, Л. Э. Швалковска, В. В. Таранов. - М. : Колос, 1969. - 97 с. : рис., табл. - Лит.: с. 96-97. - 0.15 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Багаторічні рослини--Овочі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
биология малораспространенных овощных культур -- біологія малопоширених овочевих культур -- агротехника многолетних овощей -- агротехніка багаторічних овочів -- ревень -- ревінь -- щавель -- хрен -- хрін -- лук многолетний -- цибуля багаторічна -- спаржа -- артишок -- фенхель -- мята -- м'ята -- розмарин -- тимьян -- чебрець -- эстрагон -- естрагон -- экономическая ценность многолетних овощей -- економічна цінність багаторічних овочів
Анотація: Описывается агротехника выращивания малораспространенных многолетних овощных культур., а также приведена их селекция и семеноводство.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швалковска, Л. Э.; Таранов, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.3.05
Б37


    Бегунов, Виталий Львович.
    Книга о сыре [] : о его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления / В. Л. Бегунов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 136 с. : рис., табл. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- история сыра -- історія сиру -- пищевая ценность сыра -- харчова цінність сиру -- вкусовые свойства сыра -- смакові властивості сиру -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- блюда из сыров -- страви з сирів
Анотація: Пищевая ценность и вкусовые свойства сыра, виды сыров, рецепты сырных закусок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)