Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукор<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-37 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Властивості-- Якість
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/Р 31
Назва : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік : стат. бюлетень
Вихідні дані : К.: Держкомстат України, 2008
Кільк.характеристики :99 с.: табл.
Колективи : Держкомстат України
Ціна : 042.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-333.04
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція
Сільськогосподарські підприємства-- Продаж продукції --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Сільськогосподарські підприємства-- Продаж продукції
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/З-41
Назва : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2008
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Ціна 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Продовольчі товари-- Переробка
Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1(075)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Назва : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :616 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примітки : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Ціна 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукор-- Властивості-- Товарознавство
Харчові продукти-- Товарознавство-- Характеристики
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908 (477.42)/М 19
Автор(и) : Порийчук В. М.
Назва : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр.
Колективи : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція
Місце публікування : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908 (477.42)
ББК : 26.891(4УКР-4Ж)
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/Р 31
Назва : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік : стат. бюлетень
Вихідні дані : К.: Держкомстат України, 2009
Кільк.характеристики :108 с.: табл.
Колективи : Держкомстат України
Ціна : 042.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-333.04
Предметні рубрики: Сільськогосподарські підприємства --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Сільськогосподарська продукція
Анотація: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 94(100)/A61
Автор(и) :
Назва : Annual Editions: Western Civilization: in 2 Vols./ ed. William Hughes. - (The Annual Editions Series). - 8th ed. Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century
Вихідні дані : Guilford, Conn.: The Dushkin Publ. Group, 1995 - 1995
Кільк.характеристики :243 p.: ill.
Примітки : Ind.: p. 241-243. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 1-56134-375-7: 016.00 грн
УДК : 94(100)
ББК : 63.3(0)
Предметні рубрики: Цивілізації-- Історія
Географіч. рубрики: Париж, місто (Франція)
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/Р31
Назва : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік : стат. бюлетень
Вихідні дані : К.: Держкомстат України, 2010
Кільк.характеристики :110 с.: табл.
Колективи : Держкомстат України
Ціна : 35.91 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметні рубрики: Сільськогосподарські підприємства --Україна, 2009
Географіч. рубрики:
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2(075)/Ч-44
Автор(и) : Чепурной, Иван Петрович
Назва : Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : учебник . -3-е изд.
Вихідні дані : М.: "Дашков и К°", 2007
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 409
ISBN, Ціна 5-91131-351-0: 67.00 грн
УДК : 620.2(075)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 316.3/З-80
Назва : Золоті ворота : [альманах] : видання тов-ва зв'язків з українцями за межами України. Вип. 3
Вихідні дані : К.: АВЄРС, 1993
Кільк.характеристики :174 с.: фото
Ціна : 900.00 крб
УДК : 316.3
ББК : 60
Предметні рубрики: Людина і суспільство --Україна
Географіч. рубрики:
Зміст : Панорама українських політичних партій в діаспорі/ Т. Кузьо. / В. Серггійчук. Ми наближували той день/ М. Мушинка. Українознавче шкільництво за межами України/ М. Мушинка. Чи є цукор українською валютою?/ І. Бойко. Нема селянина-товаровиробника, а є лише мешканці села/ В. Рибалка. Україна в духовному світі Вернадського/ О. Апанович. Хто винайшов кіно/ В. Соколенко. Нашому цвіту - по всьому світу/ І. Бабенко.
Анотація: [Зібрані матеріали стосуються історії України, її економіки, екології, суспільно-політичного і культурного життя].
Примірники : всього : ЧЗ(2)
Вільні : ЧЗ(2)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Манько М. І.
Назва : Аналіз доцільності інвестування розвитку бурякоцукрового неприбуткового кооперативу
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - К.: НДЕІ, 2012. - N 1. - С. 148-153 (Шифр frvv/2012/1)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Кооператив --Україна
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.1:338.524(477/Ц 11-917285
Автор(и) : Саблук П. Т., Ситник В. П., Шпичак О. М., Білик Ю. Д.
Назва : Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК
Вихідні дані : К.: Ін-т аграр. економіки УААН, 1997
Кільк.характеристики :501, [2] с.: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим.
Ціна : 30.00 грн
УДК : 631.1:338.524(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметні рубрики: Аграрний ринок-- Ціноутворення --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Синельников Б. В.
Назва : Відновелння лідерства бурякоцукрового кластера України в контексті IV довгої хвилі М. Д. Кондратьєва
Місце публікування : Економіка України. - К.: Преса України, 2016. - N 7. - С. 66-81. - ISSN 0131-775Х (Шифр ekuk/2016/7). - ISSN 0131-775Х
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Агропромислові комплекси --Україна
Цукрові буряки --Україна
Цукор-- Ринок --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лідерство--лидерство--зміна клімату--изменение климата--бурякоцукровий кластер--свеклосахарный кластер--стратегічне прогнозування--стратегическое прогнозирование--органічне землеробство--органическое земледелие--фіаско ринку--фиаско рынка--нанотехнології--нанотехнологии--інтелектуальна власність--интелектуальная собственность
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.9(4Укр)306.75/Б 11
Автор(и) : Бєлінська, Неля Семенівна
Назва : Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення : монографія
Вихідні дані : Вінниця: Універсум-Вінниця, 2005
Кільк.характеристики :266 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет
Примітки : Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265
ISBN, Ціна 966-641-161-X: 14.00 грн
ББК : 65.9(4Укр)306.75
Предметні рубрики: Молокопереробні підприємства-- Підприємницька діяльність-- Економічна ефективність --Вінницька область (Україна)
Географіч. рубрики:
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.05(038)/Б63
Автор(и) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Казаков, Анатолий Леонидович, Бандюкова, Валентина Аршаковна, Карпович, Николай Сергеевич
Назва : Биологически активные вещества пищевых продуктов : справочник
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1985
Кільк.характеристики :127 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.05(038)
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біологічно активні речовини-- Хімічний склад
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): углеводы--вуглеці--липиды растительных продуктов--ліпіди рослинних продуктів--белки растительных продуктов--білки рослинних продуктів--нуклеиновые кислоты--нуклеїнові кислоти--пурины--пурини--витамины--вітаміни--флавоноиды--флавоноїди--минеральные вещества--мінеральні речовини--обогащение хлеба--збагачення хліба--добавки в макаронных изделиях--добавки в макаронних виробах--мука из травы клевера--мука із трави конюшини--сухой яблочный порошок--сухий яблучний порошок--пищевые белки--харчові білки--мальтоза--лактоза--глутаминовая кислота--глутамінова кислота--фруктоза--лимонниковый сахар--лимонниковий цукор--пектины--пектини--фосфатиды--фосфатиди--токсические вещества--токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я2/Р65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич
Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189
Ціна : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Турчина, Валентина
Назва : Ваніль - нектар богів
Місце публікування : Дім. Сад. Город. - К.: Ред. журн. "Дім, сад, город", 2017. - N 6. - С. 8-9: фот. - ISSN 1814-4357 (Шифр dsgo/2017/6). - ISSN 1814-4357
Предметні рубрики: Орхідні-- Прянощі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія ванілі--вирощування ванілі--ванільний порошок--ванільний екстракт--ванільний цукор--цілющі властивості ванілі
Знайти схожі

 1-20    21-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)