Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=этикет за столом<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 316.6(075.8)/Д69
Автор(и) : Дороніна, Майя Степанівна
Назва : Культура спілкування ділових людей : [посібник для студ. гуманіт. ф-тів вищ. навч. закл.]
Вихідні дані : К.: КМ Academia, 1997
Кільк.характеристики :192 с.: ил.
Серія: Міжнародний фонд "Відродження." Програма "Трансформація гуманітарноі освіти в Україні"
Примітки : Лит.: с. 139-189
ISBN, Ціна 5-7707-9392-9: 1.70 грн
УДК : 316.6(075.8)
ББК : 88.5я73
Предметні рубрики: Офіційне спілкування-- Психологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Посібник дає діловим людям рекомендаціі щодо ділового спілкування. Вони грунтуються на знанні законів психологіі, логіки, соціології і водночас легкі у практичному застосуванні.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 87.7я73/К88
Автор(и) : Кубрак, Олег Вікторович
Назва : Етика ділового та повсякденного спілкування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. . -3-тє вид., стер.
Вихідні дані : К.: Княгиня Ольга, 2005
Кільк.характеристики :222 с.: ил.
Примітки : Л-ра: с. 219
ISBN, Ціна 966-96075-5-8: 22.00 грн
ББК : 87.7я73
Предметні рубрики: Ділова етика
Діловий етикет
Офіційне спілкування-- Культура
Географіч. рубрики:
Анотація: Навчальний посібник знайомить із особливостями поведінки, мовлення тощо, притаманими різним народам світу.
Примірники : всього : ЧЗ(1), АБ(2)
Вільні : ЧЗ(1), АБ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)