Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ягодные напитки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87:663.8/Б 23
Автор(и) : Банщикова, Татьяна Михайловна
Назва : Безалкогольные напитки
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1986
Кільк.характеристики :96 с.: фот. цв.
Ціна : 0.95 р.
УДК : 641.87:663.8
ББК : 36.88
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--подача напитков--подавання напоїв--сиропы--сиропи--квасы--кваси--морс--фруктовые напитки--фруктові напої--ягодные напитки--ягідні напої--напитки молочные--напої молочні--коктейли--коктейлі--айс-кримы--айс-крими--джулепы--джулепи--коблеры--коблери--крюшоны--крюшони--физы--фізи--щербеты--щербети--эг-ног--ег-ног--чайные холодные напитки--чайні холодні напої--кофейные холодные напитки--кавові холодні напої--горячие напитки--гарячі напої
Анотація: Приведена рецептура безалкогольных напитков, технология их приготовления, оформление, правила подачи к столу.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(2), АБ(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(2), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:634.7/Р15
Автор(и) : Радюк, Анатолий Федорович
Назва : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1996
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 303
ISBN, Ціна 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметні рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)