Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=яйця<.>
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 746/Б76
Автор(и) : Божко, Людмила Александровна
Назва : Бисер
Вихідні дані : Москва: Мартин, 2007
Кільк.характеристики :124 с.: рис., фото
ISBN, Ціна 978-5-8475-0373-0: 26.00 грн
УДК : 746
ББК : 85.126.9
Предметні рубрики: Плетіння-- Методи навчання
Анотація: В издании представлено большое количество авторских разработок: техника многослойного плетения, схемы изотовления ажурных листиков, щарика-цветка, снежинок, схемы-колье "Злато скифов", "Ирина", "Анюта", "Таисия" "Русская красавица".
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 24
Автор(и) : Гаубер-Швенк, Габі, Швенк М.
Назва : Харчування: dtv-Atlas
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2004
Кільк.характеристики :184 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183
ISBN, Ціна 966-7767-65-5: 30.60 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Дієти-- Продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 746.5/Б76
Автор(и) : Божко, Людмила Александровна
Назва : Бисер
Вихідні дані : Москва: Мартин, 2008
Кільк.характеристики :121, [3] с.: цв.ил., фото.цв.
ISBN, Ціна 978-5-8475-0373-0: 60.80 грн
УДК : 746.5
ББК : 85.126.9
Предметні рубрики: Декоративно-ужиткове мистецтво-- Бісероплетіння
Географіч. рубрики:
Анотація: Издание будет интересно и тем, кто делает первые шаги в искусстве бисероплетения, и опытным мастерам.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 746.5(031)/Э68
Назва : Энциклопедия бисероплетения. Новые идеи и узоры
Вихідні дані : М.: РИПОЛ КЛАССИК, 2010
Кільк.характеристики :185, [7] с.: рис., цв. ил.
ISBN, Ціна 978-5-386-02172-6: 64.00 грн
УДК : 746.5(031)
ББК : 85.126.9я2
Предметні рубрики: Бісер-- Плетіння
Географіч. рубрики:
Анотація: Практическое руководство плетения из бисера, описание техник бисероплетения со схемами и иллюстрациями.
Примірники : всього : ФОНД(1), МИСТ(1)
Вільні : ФОНД(1), МИСТ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бужин О. А.
Назва : Управління птахівничими господарствами: формалізація собівартості яєць репродуктивного стада з урахуванням амортизації птиці
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - К.: НДЕІ, 2011. - N 9. - С. 131-134 (Шифр frvv/2011/9)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Птахівничі господарства --Україна
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 577.1(075.3)/О-75
Автор(и) : Попов, Олександр Васильович, Сеник, Степан Якович, Ковиндиков, Михайло Семенович, Курильова, Леонтіна Іванівна
Назва : Основи біологічної хімії тварин із зоотехнічним аналізом : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :246 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 239-246. - Авт. зазн. на звороті тит. арк.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 577.1(075.3)
ББК : 45.2я723
Предметні рубрики: Біохімія-- Біохімія тварин
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ферменти--ферменты--вітаміни--витамины--гормони--гормоны--обмін речовин--обмен веществ--біохімія крові--биохимия крови--біохімія молока--биохимия молока--біохімія яйця--биохимия яйца--радіаційна біохімія--радиоционная биохимия--зоотехнічний аналіз--зоотехнический анализ
Анотація: Викладено основи вчення про хімічний склад живих організмів і хімічні процеси, що лежать в основі їхньої життєдіяльності.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(03)/Б91
Автор(и) : Буртов, Юрий Зиновьевич, Голдин, Юрий Сергеевич, Кривопишин, Иван Петрович
Назва : Инкубация яиц : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :239 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 237
ISBN, Ціна 5-10-000690-0: 1.10 р.
УДК : 636.5(03)
ББК : 46.8я2
Предметні рубрики: Яйця-- Інкубація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яйца сельскохозяйственной птицы--яйця сільськогосподарської птиці--эмбриональное развитие--ембріональний розвиток--внешняя среда эмбрионального развития--зовнішнє середовише ембріонального розвитку--инкубаторы--інкубатори--технология инкубации яиц--технологія інкубації яєць--биологический контроль при инкубации--біологічний контроль при інкубації--дезинфекция инкубационных яиц--дезінфекція інкубаційних яєць
Анотація: Дана характеристика яиц и методы их оценки и отбора на инкубацию, приведены данные по эмбриональному развитию разных видов птицы, описано влияние различных факторов среды на процессы развития птичьих эмбрионов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)