Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якитори<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(035)/В 53
Автор(и) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська І. А.
Назва : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Новий світ-2000, 2009
Кільк.характеристики :416 с
ISBN, Ціна 978-966-418-093-8: 63.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Г 68
Автор(и) : Гордиевич, Дарья Ивановна
Назва : Суши : иллюстрированная энциклопедия
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2011
Кільк.характеристики :126, [2] с.: цв.ил.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-985-16-6308-4: 345.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції -- Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Издание содержит большое количество рецептов основных японских блюд, подробное описание процесса приготовления суши.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)