Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.35:664.8/З-43
Автор(и) : Павлова, Галина Николаевна, Левинсон, Александр Семенович, Тихонов, Владимир Яковлевич, Ерашова, Людмила Дмитриевна
Назва : Зеленый горошек: возделывание и переработка
Вихідні дані : М.: Росагропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :109 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 105-108
ISBN, Ціна 5-260-00335-7: 0.25 р.
УДК : 633.35:664.8
ББК : 42.113.3 + 36.912
Предметні рубрики: Горох-- Переробка
Горох-- Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология возделывания овощного гороха.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Автор(и) : Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М.
Назва : Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :439, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432
ISBN, Ціна 978-966-351-319-5: 68.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Розрахунки
Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 666.64/А95
Автор(и) : Ахъян, Арманак Мисакович
Назва : Технология фарфоровых изделий бытового назначения
Вихідні дані : М.: Легкая индустрия, 1971
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 309-311
Ціна : 1.11 р.
УДК : 666.64
ББК : 35.427.3
Предметні рубрики: Скляна і фарфоро-фаянсова промисловість-- Технології виробництва-- Побутове застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сырьевые материалы--сировинні матеріали--приготовление фарфоровой массы--приготування фарфорової маси--качество сырья--якість сировини--формирование фарфоровых изделий--формування фарфорових виробів--сушка фарфоровых изделий--сушка фарфорових виробів--глазурование фарфора--глазуровання фарфора--обжиг фарфора--випал фарфора--свойства фарфорового черепка--властивості фарфорового черепка--сортировка фарфоровых изделий--сортування фарфорових виробів--декорирование фарфоровых изделий--декорування фарфорових виробів--гипсовые формы--гіпсові форми--огнеупорный припас--вогнетривкий припас
Анотація: Изложен технологический процесс производства хозяйственного фарфора и подсобных изделий - капселей и гипсовых форм.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085:579.83/.8/П 49-866540
Автор(и) : Поліщук, Людмила Олександрівна, Сандлер, Жанна Яківлівна, Горєлова, Олена Іванівна
Назва : Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу комбікормового виробництва : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Підручники та навчальні посібники для кадрів масових професій
Примітки : Дод.: с. 169-172. - Літ.: с. 173
ISBN, Ціна 5-337-00954-0: 0.65 р.
УДК : 636.085:579.83/.88
ББК : 36.824я722
Предметні рубрики: Комбікормове виробництво-- Сировина-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): показники якості комбікормів--комбікормова сировина--якість сировини--якість комбікормів--контроль якості--обладнання виробничо-технологічної лабораторії--реактиви--мікробіологічний контроль комбікормів--бактеріологічний контроль--ветеринарно-санітарний контроль--виробничо-технологічна лабораторія
Анотація: Відомості про основні види сировини та комбікормів, контроль якості, проведення хімічних та бактеріологічних аналізів на виробництві й організація цієї роботи у лабораторіях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.8/К60
Автор(и) : Колесникова, Ирина Алексеевна, Бойко, Людмила Михайловна, Ненахова, Светлана Михайловна
Назва : Контроль производства безалкогольных напитков
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 214
ISBN, Ціна 5-337-00408-5: 0.70 р.
УДК : 663.8
ББК : 36.88
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--рефрактометрия--рефрактометрія--фотоколориметрия--фотоколориметрія--качество сырья--якість сировини--сырье производства безалкогольных напитков--сировина виробництва безалкогольних напоїв
Анотація: Освещены методы химико-технологического контроля производства безалкогольных напитков, описаны приборы и способы определения качества сырья и готовой продукции.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)