Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=японська кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/S55
Автор(и) : Shimizu, Kay
Назва : Sushi at Home
Вихідні дані : Tokyo: Shufunotomo, 1996
Кільк.характеристики :140 p.: il.
Примітки : ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87040-930-1: 025.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997(5Я)
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: These sushi recipes basically serve four but yield depends upon appetites! So experiment flamboyantly and yours will become a dazzling new experience. All cooked prepared vinegared rice (shari) is required it will so state.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Талибова Н. М.
Назва : Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші (інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання) : англійська +... : презентації
Місце публікування : Англійська мова та література. - Х.: Основа, 2018. - N 16/18. - С. 90-98 (Шифр amtl/2018/16/18)
Предметні рубрики: Англійська мова-- Уроки-- Загальноосвітні школи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): англійська мова--уроки англійської мови--інтегровані уроки--японська кухня--суші--подорож до японії--англійська і трудове навчння (уроки)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(3)/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович, Сопина, Лидия Николаевна
Назва : Зарубежная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-06-000958-0: 2.50 р.
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Дана краткая характеристика национальных кухонь зарубежных стран, изложена технология их приготовления и рецептура.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П99
Назва : 50 000 лучших кулинарных рецептов
Вихідні дані : Минск: Харвест, 2004
Кільк.характеристики :416 с.: цв. ил., рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 985-13-2359-4: 32.90 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції-- Народи світу
Географіч. рубрики:
Анотація: Особенности национальных кухонь различных стран мира, характерные приемы приготовления пищи, рецептура наиболее популярных и вкусных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)