Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=інвентаризація продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.2:640.43(477)/К26-142814
Автор(и) : Карпенко Р. В., Кузнецов В. М., Салогуб Н. Г.
Назва : Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Літ.: с. 260-261. - Дод.: с. 262-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-37-6: 144.00 грн
УДК : 657.2:640.43(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)431.14я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Бухгалтерській облік
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): господарський облік--торгові обчислення--документація торгових процесів--нормативно-технологічні процеси--ціноутворення--калькуляція--процентні обчислення--облік касових операцій--інвентаризація продуктів--інвентаризація тари--інвентаризація столової білизни--інвентаризація посуду
Анотація: Організація діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, принципи організації обліку, ціноутворення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)