Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=інтер'єр залів обслуговування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 725.71/К26
Автор(и) : Карсекін, Валерій Іванович
Назва : Проектування підприємств громадського харчування : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 174-239
ISBN, Ціна 5-11-003753-1: 8.00 грн
УДК : 725.71
ББК : 38.712
Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Проектування
Харчові виробництва-- Технологічні розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічне проектування--типове і індивідуальне проектування--підприємства громадського харчування--розміщення підприємств громадського харчування--технологічні розрахунки цехів--компонування приміщень--заготовочні цехи--зали обслуговування--адміністративно-побутові приміщення--інтер'єр виробничих приміщень--інтер'єр залів обслуговування
Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)