Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=їдальні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
2.

Актуальні проблеми економіки - 2011г.,N 8 (Введено оглавление)
3.

Фу Джин Ванг Ключові фактори успіху оптимального проведення та управління багаточисельним груповим харчуванням (на прикладі центральної їдальні Foxcjnn Technology group)/Джин Ванг Фу // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2011,N N 8.-С.358-368
4.

Коноваленко А. С. Технологічні чинники розвитку ринку продуктів харчування для дітей/А. С. Коноваленко // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 3.-С.65-72
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)