Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=їдальні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Назва журналу :Актуальні проблеми економіки -2011р.,N 8
Цікаві статті :
Онисько С. М. Тенденції розвитку кредитування сільськогосподарських підприємств банками/ С. М. Онисько (стр.313-319)
Чайковська В. П. Управління фінансами страхових організацій: методологічний аспект/ В. П. Чайковська (стр.320-326)
Пожар Т. О. Роль фінансово-економічних методів державного фінансового контролю у забезпеченні бюджетної дисципліни/ Т. О. Пожар (стр.327-333) Кл.слова: Л-ра в кінці ст.
Шерстенников Ю.В. Модель життєвого циклу проекту і сезонності в роботі малого підприємства/ Ю. В. Шерстенников (стр.334-347)
Алі І. Вплив корпоративної соціальної відповідальності та задоволеності інвесторів на їх лояльність/ І. Алі, К. РеманМ. Акрам (стр.348-357)
Фу Джин Ванг. Ключові фактори успіху оптимального проведення та управління багаточисельним груповим харчуванням (на прикладі центральної їдальні Foxcjnn Technology group)/ Джин Ванг Фу (стр.358-368)
Веіфенг Жоу. Динамічна модель конкуренції за експортні субсидії/ Жоу Веіфенг (стр.369-378)
Курт-Гумус Г. Аналіз ісламського банкингу в республіці Судан/ Г. Курт-Гумус, Б. АктанО. Масуд (стр.379-389)
Нуно Карлос Леітао. Довгостроковий вплив внутрішньогалузевої торгівлі/ Карлос Леітао Нуно (стр.390-398)
Максуді Н. Аналіз нафтових шоків на економічну ситуацію в Ірані та систему "Витрати-Випуск"/ Н. Максуді, Я. Хасанлі (стр.399-408)
Нікопур Х. Тіньова економіка на різних етапах розвитку/ Х. Нікопур, М. Ш. Хабібулла (стр.409-418)
Одіамбо Н. М. Динаміка реформування фінансового сектору в Кенії/ Н. М. Одіамбо (стр.419-427)
Понну С. Х. Робоча етика готельного персоналу в Малайзії/ С. Х. Понну (стр.428-440)
Чуань. Якість електронного сервісу та молодіжна онлайн-купівля: взаємозв'язок репутації та розвитку/ Л.-М. Чуань, Ш.-Ц. ЧаоП.-Х. Лію (стр.441-451)
Антоненко Л. А. Влияние мирового экономического кризиса на мелких товаропроизводителей в трудах М. И. Тугана-Барановского/ Л. А. Антоненко, С. С. Дмитрицкий (стр.10-16)
Комаринець С. О. Взаємозв'язки між ресурсними і системними параметрами організаційної гнучкості/ С. О. Комаринець (стр.17-25)
Костинець Ю. В. Маркетингова взаємодія на ринку посередницьких послуг/ Ю. В. Костинець (стр.26-31)
Мельник Л. Г. Перспективы и социально-экономические проблемы развития сетевых стуктур/ Л. Г. Мельник (стр.32-40)
Прокопенко В. Ю. Методологічні засади дослідження ринку нерухомості. Інституційна теорія: основні принципи та еволюція/ В. Ю. Прокопенко (стр.41-49)
Тринчук В. В. Страхова дошка як різновид зовнішньої реклами страхової компанії/ В. В. Тринчук (стр.50-59)
Турило А. М. Необхідність розмежування категорій "Інтелектуальний капітал" та інтелектуальний капітал підприємства"/ А. М. Турило, О. В. Корнух (стр.60-66)
Шкодіна І. В. Методологічні засади дослідження циклічності розвитку економічної системи на основі теорії самоорганізації/ І. В. Шкодіна (стр.67-73)
Юсвалієва А. В. Семантичний підхід до планування фінансової безпеки суб'єкта господарювання/ А. В. Юсвалієва (стр.74-79)
Ямненко Г. Є. Нематеріальні активи як один із ключових чинників вартості підприємства/ Г. Є. Ямненко (стр.80-86)
Ван Цюйши. Государственная поддержка структурных преобразований топливно-энергетического комплекса в Европейском Союзе/ Цюйши Ван (стр.87-92)
Ли Чунюй. Зарубежный опыт государственного регулирования аграрного сектора национального хозяйства/ Чунюй Ли (стр.93-99)
Хоменко О. В. Іноваційна конкурентоспроможність країн/ О. В. Хоменко (стр.100-116)
Швайка М. А. Запровадження світової резервної валюти як чинник посткризової стабілізації світових фінансів/ М. А. Швайка (стр.106-115)
Бурлака В. Г. Ефективність інноваційного механізму в модернізації нафтового сектору України/ В. Г. Бурлака (стр.116-124)
Новіцька І. В. Роль кредитної кооперації у соціально-економічному розвитку України/ І. В. Новіцька (стр.125-131)
Печенюк Н. М. Економічна безпека України в контексті управління зовнішнім боргом держави/ Н. М. Печенюк (стр.132-141)
Рабиа А. Абдуллах. Механизмы влияния государства на повышение энергоэффективности национального хозяйства Украины/ А. Абдуллах Рабиа (стр.142-147)
Синькевич Н. І. Роль машинобудівного комплексу в економічному розвитку країни/ Н. І. Синькевич, О. Р. Мазуренок (стр.148-156)
Боярко І. М. Сучасні погляди на сутність аналізу платоспроможності підприємства/ І. М. Боярко, Л. Л. Гриценко (стр.157-165)
Ганущак-Єфіменко Л. М. Інтеграція активів у процесі реалізації вертикальних інтеграційних процесів підприємств/ Л. М. Ганущак-Єфіменко (стр.166- 170)
Григорак М. Ю. Роль провайдерів послуг технічного обслуговування в логістичних ланцюгах авіаційного комплексу/ М. Ю. Григорак, Ю. М. Чичкан-Хліповка (стр.171-183)
Гудзь Ю. Ф. Інтеграція малих підприємств як стратегічний напрям підвищення ефективності в нестабільному підприємницькому середовищі/ Ю. Ф. Гудзь (стр.184-195)
Кашубіна Ю. Б. Система показників оцінювання ритмічності операційної діяльності підприємства/ Ю. Б. Кашубіна (стр.196-201)
Кузьмін О. Є. Оцінювання використання мотиваційного потенціалу підприємства/ О. Є. Кузьмін, В. Б. Горбань (стр.202-212)
Олех Н. Л. Основні напрямки вдосконалення організаційно-економічного механізму управління витратами на підприємствах машинобудівної галузі/ Н. Л. Олех (стр.213-218)
Подольчак Н. Ю. Планування економічних ризиків машинобудівних підприємств/ Н. Ю. Подольчак, О. Р. Беднарська (стр.219-229)
Раєвнєва О. В. Моделювання процесів формування господарських рішень на промислових підприємствах з урахуванням ризику/ О. В. Раєвнєва (стр.230-234)
Шліхта В. М. Особливості використання системи збалансованих показників як інструменту впровадження інноваційних змін в організації/ В. М. Шліхта (стр.243-249)
Бондарук Т. Г. Механізм фінансового забезпечення функцій органів місцевого самоврядування/ Т. Г. Бондарук (стр.250-258)
Макаренко М. В. Методичні підходи до оцінювання конкурентоспроможності регіонів/ М. В. Макаренко (стр.259-264)
Бужин О. А. Управління продовольчою безпекою: визначення потреби жителів країни у жирах/ О. А. Бужин (стр.265-269)
Кислиця О. Я. Проблеми планування бюджетних доходів/ О. Я. Кислиця (стр.270-275)
Коваленко В. В. Проблеми капіталізації та оцінювання достатності капіталу банку/ В. В. Коваленко, О. В. КрухмальЖ. І. Торяник (стр.276-286)
Кравчук Г. В. Наслідки фінансової кризи для страхових ринків країн світу/ Г. В. Кравчук (стр.287-299)
Мамонова Г. В. Ідентифікація кризи на ринку страхових послуг/ Г. В. Мамонова (стр.300-304)
Нікітішин А. О. Сучасна теорія і практика економіки оподаткування/ А. О. Нікітішин (стр.305-312)
Цікаві статті :
Знайти схожі


3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Фу Джин Ванг
Назва : Ключові фактори успіху оптимального проведення та управління багаточисельним груповим харчуванням (на прикладі центральної їдальні Foxcjnn Technology group)
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2011. - N 8. - С. 358-368 (Шифр apek/2011/8)
Предметні рубрики: Світова економіка --Китай --Тайвань
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коноваленко А. С.
Назва : Технологічні чинники розвитку ринку продуктів харчування для дітей
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2020. - N 3. - С. 65-72: рис., табл. (Шифр agsv/2020/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Споживчий ринок
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шкільні їдальні--харчовий сервіс--інновації харчування
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)