Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Безалкогольні напої -- Технологія виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075)/Д 66
Автор(и) : Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г.
Назва : Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 401
ISBN, Ціна 966-8609-02-6: 75.00, 81.00, грн
УДК : 664.87(075)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075.8)/Д66
Автор(и) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: ФОРУМ, 2015
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Серія: Высшее образование
ISBN, Ціна 978-5-91134-120-6: 156.00 грн
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.876я722/С49
Автор(и) : Слюсаренко, Тамара Платоновна, Решетняк, Людмила Расуловна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :184 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182
ISBN, Ціна 5-10-001313-3: 0.30 р.
УДК : 663.1:663.4+663.8
ББК : 36.876я722 + 36.88я722
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--производство безалкогольных напитков--пищевые заболевания--харчові захворювання--гельминтозные заболевания--гельмінтозні захворювання--гигиена обслуживающего персонала--гігієна обслуговуючого персоналу--микроорганизмы пивоваренного производства--мікроорганізми пивоварного виробництва--микроорганизмы безалкогольного производства--мікроорганізми безалкогольного виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарно-бактериологический контроль--санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4:663.8/Т 38
Автор(и) : Мелетьев, Анатолий Евгеньевич, Домарецкий, Виталий Афанасьевич, Емельянова, Нина Александровна, Колотуша, Петр Васильевич
Назва : Технология пивоваренного и безалкогольного производства : технолог. расчеты : практикум
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 663.4:663.8
ББК : 36.876я73 + 36.88я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія виробництва
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--солод--хлебный квас--хлібний квас--безалкогольные газированные напитки--безалкогольні газовані напої--сточные воды пивоварения--стічні води пивоваріння--сточные воды безалкогольных производств--стічні води безалкогольного виробництва
Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)