Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Борошномельно-круп'яні виробництва -- Крупи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7/К 18
Автор(и) : Каминский, Валерий Дмитриевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Производство крупы
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :64 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-01132-4: 0.55 крб
УДК : 664.7
ББК : 36.823.1
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент круп--асортимент круп--установки гидросепарирования зерна--установки гідросепарування зерна--пропариватель зерна--пропарювач зерна--утилизация вторичного пара--утилізація вторинного пару--переработка гречихи--переробка гречихи--переработка проса--переробка проса--производство гречневой крупы--виробництво гречаної крупи--качество крупы--якість крупи--обработка отходов зерна--обробка відходів зерна
Анотація: Описаны технологические схемы переработки зерна крупных культур, основанные на использовании принципов гидросепарирования и гидротермической обработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/М 48
Автор(и) : Мельников, Евгений Михайлович
Назва : Технология крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204
ISBN, Ціна 5-10-000540-8: 0.55 р.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.823я723
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидротермическая обработка зерна--гідротермічна обробка зерна--переработка зерна в крупу--переробка зерна в крупу--крупы из проса--крупа із проса--гречиха--гречневая крупа--крупа из риса--крупа із рису--крупа из овса--крупа із вівса--ячменная крупа--крупа із ячменю--пшеничная крупа--крупа із пшениці--гороховая крупа--крупа із гороху--кукурузная крупа--крупа із кукурудзи--крупы повышенной питательной ценности--крупи підвищеної поживної якості--побочные продукты крупяного производства--побічні продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)