Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Вершкове масло -- Виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.23(035)/П80
Автор(и) : Андрианов, Юрий Петрович, Вышемирский, Франц Адамович, Качераускис, Донатос Владович, Климов, Вячеслав Павлович
Назва : Производство сливочного масла : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 297-300. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000202-6: 1.60 р.
УДК : 637.23(035)
ББК : 36.957я2
Предметні рубрики: Вершкове масло-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): масло животное--масло тваринне--сливки--вершки--свойства масла--властивості масла--качество масла--якість масла--ассортимент масла--асортимент масла--структура молока--технология масла животного--технологія масла тваринного--химический состав масла--хімічний склад масла--микробиология маслоделия--мікробіологія маслоробства--санитарный контроль производства масла--санітарний контроль виробництва масла--обезжиренное молоко--знежирене молоко--фасование масла--фасування масла--топленое масло--топлене масло
Анотація: Приведены требования к молоку и сливкам как сырью для производства сливочного масла, изложены методы производства существующего ассортимента сливочного и топленого масла.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.234/Г 85
Автор(и) : Грищенко, Александр Дмитриевич
Назва : Сливочное масло
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 276-290
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.234
ББК : 36.957
Предметні рубрики: Вершкове масло-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сливочное масло--пищевая ценность масла--харчова цінність вершкового масла--пастеризация сливок--пастеризація вершків--дезодорация сливок--дезодорація вершків--высокожирные сливки--високожирові вершки--низкотемпературная подготовка сливок--низькотемпературна підготовка вершків--сбивание сливок--збивання вершків--обработка масла--обробка вершкового масла--пороки масла--дефекти вершкового масла
Анотація: Рассмотрена технология сладкосливочного масла, выработанного способом сбивания сливок и преобразованием высокожирных сливок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)