Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ветеринарно-санітарна експертиза<.>
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-14 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаєвський, Йосип Станіславович, Жмурко, Тарас Васильович
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва : підручник . -4- е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1985
Кільк.характеристики :190 с.: іл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясна продуктивність тварин--мясная продуктивность животных--транспортування сільськогосподарських тварин--транспортирование сельскохозяйственных животных--забійні підприємства--убойные предприятия--м'ясопереробні підприємства--мясоперерабатывающие предприятия--первинна переробка сільськогосподарських тварин--первичная переработка сельскохозяйственных животных--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--інфекційні хвороби--инфекционные болезни--паразитарні хвороби--паразитарные болезни--незаразні хвороби--незаразные болезни--харчові токсикоінфекції--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикози--пищевые токсикозы--ветеринарно-санітарний ринковий контроль--ветеринарно-санитарный рыночный контроль
Анотація: Ветеринарно-санітарна експертиза, гігієна і технологія харчових продуктів та сировини тваринного походження.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.95/Х22
Автор(и) : Харченко, Світлана Миколаївна, Щербанюк, Михайло Кузьмич
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза кормів
Вихідні дані : К.: Урожай, 1985
Кільк.характеристики :48 с.: фото
Серія: Бібліотека ветеринарного лікаря
Примітки : Л-ра: с. 108-110
Ціна : 0.35 р.
УДК : 614.95
ББК : 48.1
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікрофлора кормів--микрофлора кормов--мікрофлора пасовищ--микрофлора пастбищ--мікрофлора грубих кормів--микрофлора грубых кормов--мікрофлора комбікормів--микрофлора комбикормов--мікрофлора силосу--микрофлора силоса--мікрофлора коренеплодів--микрофлора корнеплодов--мікрофлора сінажу--микрофлора сенажа--методи визначення токсичності кормів--методы определения токсичности кормов
Анотація: Подано відомості про мікрофлору різних видів кормів та її санітарно-гігієнічне значення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.3:639.3(075.8/В 39-021087
Автор(и) : Фотіна Т. І., Березовський А. В., Петров Р. В., Горчанок Н. В.
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин : навч. посібник
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2013
Кільк.характеристики :118, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство аграрної політики України, Державний комітет ветеринарної медицини України , Сумський національний аграрний університет
Примітки : Л-ра: с. 115-118
ISBN, Ціна 978-966-382-454-3: 22.00 грн
УДК : 614.3:639.3(075.8)
ББК : 48.17я73
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад м'яса риби--химический состав мяса рыбы--основи технології переробки риби--основы технологии переработки рыбы--способи консервування--способы консервирования--методи дослідження риби--методы исследования рыбы--експертиза отруйних риб--экспертиза ядовитых рыб--експертиза мідій--экспертиза мидий--експертиза кальмарів--экспертиза кальмаров
Анотація: Методи діагностики хвороб риб, безхребетних та морських ссавців.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.3:639.3(03)/В39
Автор(и) : Микитюк, Петр Васильевич, Житенко, Петр Васильевич, Осетров, Виктор Степанович, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза пресноводной рыбы : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203
ISBN, Ціна 5-10-000645-5: 0.70 р.
УДК : 614.3:639.3(03)
ББК : 48.17я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарные требования--ветеринарно-санітарні вимоги--виды рыб--види риб--выращивание рыбы--вирощування риби--вылов рыбы--вилов риби--транспортировка рыбы--транспортування риби--хранение рыбы--зберігання риби--качество рыбы--якість риби--ветеринарно-санитарный осмотр--ветеринарно-санітарний огляд--живая рыба--жива риба--раки--консервирование рыбы--консервування риби--рыбообрабатывающие предприятия--рибообробні підприємства--торговля рыбой--торгівля рибою--утилизация рыбных отходов--утилізація рибних відходів
Анотація: Ветеринарно-санитарные требования к выращиванию, вылову и хранению рыбы.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31]:636/6/В39-409116
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич, Боровиков, Михаил Федорович, Макаров, Владислав Алексеевич, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства : справочник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000485-1: 1.40 р.
УДК : 619:614.31]:636/638(035)
ББК : 48.1я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка убойных животных--транспортування забійних тварин--требования к убойным пунктам--вимоги до забійних пунктів--морфологический состав мяса--морфологічний склад м'яса--товароведение мяса--товарознавство м'яса--экспертиза мяса--експертиза м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактеріологічне дослідження м'яса--экспертиза мяса домашних животных--експертиза м'яса домашніх тварин--экспертиза рыбы--експертиза риби--экспертиза меда--експертиза меду--дезинфекция помещений--дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31](07/В39-580174
Автор(и) : Горегляд, Харитон Степанович, Макаров, Владислав Алексеевич, Чеботарев, Илья Егорович, Шаблий, Виктор Яковлевич, Кожемякин, Николай Георгиевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для студентов высш. с.-х. учеб. заведений . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1981
Кільк.характеристики :583 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 568-575. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.80 р.
УДК : 636.09:614.31](075.8)
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарная экспертиза--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--инфекционные болезни--інфекційні хвороби--инвазионные болезни--інвазійні хвороби--незаразные болезни--незаразні хвороби--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--санитарная экспертиза пищевых продуктов--санітарна експертиза харчових продуктів
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология переработки продуктов животноводства и сырья животного происхождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для сред. с.-х. учеб. заведений . -3-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1976
Кільк.характеристики :222 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.41 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство мяса--виробництво м'яса--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--ветеринарно-санитарная рыночная экспертиза--ветеринарно-санітарна ринкова експертиза
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология пищевых продуктов и сырья животного происхождения.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.3)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник . -2-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1983
Кільк.характеристики :223 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 216-220
Ціна : 0.50 р.
УДК : 619:614.31(075.3)
ББК : 48.17я72
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясная продуктивность животных--м'ясна продуктивність тварин--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--экспертиза яиц птицы--експертиза яєць птиці--ветеринарно-санитарный рыночный контроль--ветеринарно-санітарний ринковий контроль
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технологии продуктов и сырья животного проискождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.9/О-75
Автор(и) : Осташевський О. Г., Образцов В. П., Пустовар Я. П., Котенко І. І.
Назва : Основи ветеринарно-санітарної експертизи . -2-ге вид., переробл.
Вихідні дані : К.: Урожай, 1971
Кільк.характеристики :134 с.: рис.
Серія: Бібліотека ветеринарного фельдшера
Ціна : 0.46 р.
УДК : 619:614.9
ББК : 48.1
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарне обслуговування приймання тварин--ветеринарное обслуживание приемки животных--морфологічний склад м’яса--морфологический состав мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--експертиза консервованих м’ясних продуктів--экспертиза консервированных мясных продуктов--гігієна первинної обробки молока--гигена первичной обработки молока--ветеринарно-санітарна експертиза м’яса--ветеринарно-санитарная экспертиза мяса--ветеринарно-санітарна експертиза яєць--ветеринарно-саиитарная экспертиза яиц--ветеринарно-санітарна експертиза молока--ветеринарно-санитарная экспертиза молока
Анотація: Описані методи визначення ветеринарно-санітарної доброякісності продуктів тваринництва.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.9(07)/К59
Автор(и) : Козак, Василь Леонович
Назва : Основи ветеринарно-санітарної експертизи та оцінки якості продуктів тваринництва і рослинництва : посіб. для фахівців ветсанекспертів
Вихідні дані : Тернопіль: Підруч. і посіб., 2001
Кільк.характеристики :239, [1] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 218-224. - Дод.: с. 226-238
ISBN, Ціна 966-562-495-4: 004.50 грн
УДК : 614.9(07)
ББК : 48.17я7
Предметні рубрики: Ветеринарія
Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Ветеринарно-санітарні вимоги до підприємств по забою тварин і виготовленню харчових продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-14 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)