Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Громадське харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/В 75
Автор(и) : Воробьева С.А.
Назва : Деловой английский язык для ресторанного бизнеса
Паралельн. назви :Business English for Restaurants and Catering
Вихідні дані : М.: Филоматис, 2006
Кільк.характеристики :272 с
Серія: Серия "ENGLISH"
ISBN, Ціна 5-98111-077-5: 022.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-923.7
Предметні рубрики: Англійська мова-- Діловодство
Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2006
Кільк.характеристики :197, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 30.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)