Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Громадське харчування -- Обладнання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:641.54(075)/З-79
Автор(и) : Золин, Виктор Петрович
Назва : Технологическое оборудование предприятий общественного питания : учебник . -8-е изд., допол. и перераб.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Начальное профессиональное образование
ISBN, Ціна 978-5-7695-6501-4: 128.00 грн
УДК : 642.5:641.54(075)
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Механическое и тепловое оборудование предприятий общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075)/Г 14
Автор(и) : Гайворонский, Константин Яковлевич, Щеглов Н. Г.
Назва : Технологическое оборудование предприятий общественного питания и торговли : учебник
Вихідні дані : М.: Ид Форум; М.: Инфра-М, 2008
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.472
ISBN, Ціна 978-5-8199-0348-3: 099.00 грн
УДК : 641/642(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Классификация, типы, назначение, устройство и принцип действия основных видов технологического оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53.06(075.8)/Б 43
Автор(и) : Белобородов, Владимир Витальевич, Гордон, Лев Исидорович
Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учеб. пособие для технолог. фак. торг. вузов
Вихідні дані : М.: Экономика, 1983
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 293-294. - Предм. указ.: с. 295-299
Ціна : 1.00 р.
УДК : 641.53.06(075.8)
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): нагрівання продуктів--нагрев продуктов--інфрачервоне нагрівання--инфракрасный нагрев--диелектричне нагрівання--диэлектрический нагрев--індукційне нагрівання--индукционный нагрев--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--електронагрівачі--электронагреватели--автоклав--пароварочні апарати--пароварочные аппараты--кавоварки--кофеварки--сковорідки--сковороды--жаровні--жаровны--фритюрниці--фритюрницы--кухарські плити--плити--кип'ятильники--кипятильники--водонагрівачі--водонагреватели--газові горілки--газовые горелки--допоміжні нагрівальні апарати
Анотація: Общие сведения о тепловых аппартах, используемых на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54:640.43(075/Д71-624173
Автор(и) : Доценко В. Ф., Губеня В. О.
Назва : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :635, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635
ISBN, Ціна 978-617-7458-03-5: 340.00 грн
УДК : 641.54:640.43(075)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(035)/К 43
Автор(и) : Кирпичников, Владимир Павлович, Леенсон, Гарри Хунович
Назва : Справочник механика. Общественное питание
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :382 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 378-381
ISBN, Ціна 5-282-00041-5: 2.00 р.
УДК : 641.54(035)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--тепловое оборудование--теплове обладнання--механическое оборудование--механічне обладнання--монтаж оборудования--монтаж обладнання--ремонт оборудования--ремонт обладнання
Анотація: Сведения по монтажу и ремонту механического и теплового оборудования предприятий общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(031)/О-22
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович, Шеляков, Олег Парфирович, Оберемок, Василий Николаевич, Ревицкий, Степан Дмитриевич
Назва : Оборудование предприятий общественного питания : справочник
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 173-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-00560-2: 0.90 р.
УДК : 641.54(031)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--поточные линии--потокові лінії--торговые автоматы--торгівельні автомати--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--контрольно-кассовое оборудование--контрольно-касове обладнання--немеханизированные линии раздачи--немеханізовані лінії роздачі--механизированные линии раздачи--механізовані лінії роздачі--складское оборудование--складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Черевко А. И., Попов Л. Н.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 2: Торгово-технологическое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269
ISBN, Ціна 5-282-00568-9: 0.80 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--кассовое оборудование--касове обладнання--подъемно-транспортное оборудование--піднімально-транспортне обладнання--торговые автоматы--торговельні автомати--оборудование раздачи обедов--обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.546/О-22
Автор(и) : Беляев М. И.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 3: Тепловое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :559 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556
ISBN, Ціна 5-282-00430-5: 1.30 р.
УДК : 641.546
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--тепловые аппараты--теплові апарати--топки--горілки--газовые горелки--газові горілки--пищеварочное оборудование--обладнання для приготування їжі--пекарное оборудование--пекарське обладнання--электрические плиты--електричні плити--водогрейное оборудование--водонагрівальне обладнання--мармиты--марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)