Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Домашнє консервування -- Рецепти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/С28
Назва : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Кільк.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.05/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Консервы домашнего приготовления . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1989
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-00350-2: 1.20 р.
УДК : 664.8.05
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--ягідні консерви--ягодные консервы--фруктовые консервы--фруктові консерви--варенье--варення--грибные консервы--грибні консерви
Анотація: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.42/.44/С56
Назва : Современная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-253-X: 7.50 грн
УДК : 641.42/.44
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные заготовки--плодово-ягідні заготовки--солонина--шпиг--сало--вареная колбаса--варена ковбаса--украинская домашняя колбаса--українська домашня ковбаса--копчение мясных продуктов--копчення м'ясних продуктів--копчение рыбы--копчення риби--сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--кровяная колбаса--кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1/Д66
Назва : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Молодь, 1993
Кільк.характеристики :222, [2] с
ISBN, Ціна 5-7720-0868-4: 10.00 грн
УДК : 641.1
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--квашеные овощи--квашені овочі--консервирование фруктов--консервування фруктів--плодоягодные соки--плодоягідні соки--джемы--джеми--желе--квасы--кваси--наливки--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 рецептов домашних заготовок : [вкусные разносолы для вашего стола]
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Кільк.характеристики :379, [5] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-14-0823-3: 40.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-1181-5: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--подготовка сырья--підготовка сировини--стерилизация--стерілізація--пастеризация--пастерізація--соление продуктов--соління продуктів--квашение--квашення--сушка--сушіння--хранение продуктов--зберігання продуктів
Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/Л87
Назва : Лучшие рецепты домашних заготовок
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :222 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 966-548-300-5: 6.20 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--консервирование овощей--консервування овочів--консервирование грибов--консервування грибів--консервирование фруктов--консервування фруктів--консервирование ягод--консервування ягід--компоты--компоти
Анотація: Консервирование овощей, грибов, фруктов и ягод.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/К65
Назва : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
Серія: Для Вас
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Консервы домашнего приготовления . -3-е изд.
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :208 с
ISBN, Ціна 5-335-00350-2: 1.20 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--грибные консервы--грибні консерви--плодовые консервы--плодові консерви--ягодные консервы--ягідні консерви
Анотація: Способы консервирования плодоовощного сырья в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Домашние заготовки из овощей
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :63 с
ISBN, Ціна 5-335-01075-4: 2.00 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--грибные консервы--грибні консерви--консервирование салатов--консервування салатів--квашение--квасіння--цукаты--цукати
Анотація: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Назва : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Анотація: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)