Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.

Петруха С.В. Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України/С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2007,N N 4.-С.118-137
2.

Петруха С. Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії/С. Петруха, М. Колотуша // Економіст. -К.:Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007,N N 4.-С.50-56
3.

Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Порядку видачі екслуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки і реалізації харчових продуктів: Постанова Кабінету Міністрів України від 12 трав. 2007 р. № 712 // Офіційний вісник України. -К.:Головне державне об'єднання правової інформації, 2007,N N 37.-С.99-103.
4.

Шумейко В. Тенденції у формуванні маркетингової товарної політики олійно- жирових підприємств/В. Шумейко // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 1.-С.36-39
5.

Кощій О. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні/О. Кощій // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 3.-С.40-44
6.

Шевченко О.О. Принципи регулювання продовольчої безпеки на національному рівні /О. О. Шевченко // Економіка та держава, 2007,N N 12.-С.82-84
7.

Мороз Л. Стратегії та джерела формування конкурентних переваг на українському ринку пива/Л. Мороз, ю. Савченко // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 6.-С.18-23
8.

Мороз О.В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством/О. В. Мороз, І. В. Шварц. - 2006
9.

Пляскіна А.І. Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі/А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2008,N N 2.-С.31-35
10.

Савченко О. Проблеми та перспективи регіонального розвитку продовольчого комплексу України/О. Савченко // Економіка України. -К., 2008,N №4.-С.91-93
 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)